Welke magische wereld past bij jou?

Dé test om erachter te komen waar jij zou moeten wonen! Want deze wereld is zoooo saaai.... :P

Mogelijke uitkomsten

Wereld 12A: De magische wereld van Chrestomanci (15 x uitgekomen)

In wereld 12A is magie heel gewoon. Deze wereld is rond de 16e eeuw afgesplitst van onze wereld (12B), en waar 12A verder is gegaan met magie, is 12B verder gegaan in de techniek. In 12A zijn er zelfs mensen met 9 levens!

Midden-Aarde (96 x uitgekomen)

Jij wilt het liefst wonen tussen elfen, hobbits, orcs en tovenaars. Een gevaarlijke combinatie, maar wel weer een keer wat anders dat steeds dat ene ritme: slapen, opstaan, eten, school, eten, school, eten, slapen...

Gewoon deze wereld, maar tussen de tovenaars (Harry Potter bv) (88 x uitgekomen)

Jij zwaait graag met een toverstaf in het rond, maar wil daarvoor nou ook weer niet perse naar een andere wereld. Dan kun je het beste maar tussen de tovenaars op deze planeet leven: die uit Harry Potter!

Talia (van Stravaganza) (56 x uitgekomen)

Jij voelt je thuis in de late middeleeuwen en hebt er weinig problemen mee als je slaaptekort krijgt. Met je talisman reis je iedere nacht naar Talia, waar de wetenschap daar gelijk staat aan magie hier, en andersom. Waar het vuurwerk bestaat uit uiteenspattende draken en andere dieren/dingen. Kortom, een geweldige wereld!

Alagaësia (153 x uitgekomen)

Het lot van dit land, waar de draken bijna uitgestorven zijn door een door en door slechte Drakenrijder die de macht heeft gegrepen, ligt in handen van een eenvoudige boerenjongen die een drakenei vindt...
Hier zijn de draken intelligenter dan mensen en geweldig mooi. Ook zijn er natuurlijk elfen, die al eeuwenlang magie gebruiken voor (bijna) alles wat ze doen. Het is alleen niet allemaal zo mooi, het is ook levensgevaarlijk op dit moment. Het land is in opstand met de koning, en bijna onsterfelijke Schimmen staan aan zijn zijde... Toch de mooiste wereld, vind ik!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • HermioneGranger

    Haha ik kom echt altijd bij Harry Potter uit!!!! (dance)

    9 jaar geleden
  • freedomwolf

    ALAGAéSIA!!COOOL(hoera)(hoera)

    1 decennium geleden
  • AnxNiall

    Talia(H)

    1 decennium geleden
  • MBarbiepop

    Gewoon deze wereld, maar tussen de tovenaars (Harry Potter bv)
    (H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Mermaidgirl

    Midden-Aarde.

    Heb Lord of the Rings zelf maar één keer een stukje gezien.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?