Op welke plek ben jij het liefste?

waar houd jij van? van de zee , het strand, of toch gewoon een drukke stad, liever in het bos, of gewoon op het gezellige platteland?

Mogelijke uitkomsten

Het platteland (4 x uitgekomen)

je houd van rust, maar dan van de echt buiten lucht, de koeien, die her en der in een van de weien staan, en een boerderij die je ziet in het uizicht. Je houd ook van dieren, niet gek, je vind verschillende dieren in de wei, of in een slootje langs de wei. Ook zou je er lekker kunnen wandelen of fietsen. Of natuurlijk paardrijden.

Bos (19 x uitgekomen)

Het bos, mystiek en rustgevend op zijn eigen manier, vele diertjes die je tegen kunt komen. Je vind waarschijnlijk spinnen en andere insecten niet echt zo eng, daarom kom je ook het liefste in het bos, want anders was je al gillend weggerend. Vele mensen vinden het heerlijk om in de bossen te wandelen, en rustig om zich heen te kijken. Maar je kunt er ook heerlijk rond rennen, je eens lekker moe maken, van een sprintje die keihard gaat. Je houdt van het heerlijke groen om je heen, de bomen die hoog in de lucht rijken, en de verkleurde bladere op de grond.
Of het bos nou in Nederland, Duitsland, België, Italië, Engeland, Amerika of weet ik veel waar is, Je houdt er met heel je hart van.

Strand (14 x uitgekomen)

Een heerlijk strand, om eens lekker uit te rusten. Natuurlijk zit de zee er aan, die je heerlijk kunt gebruiken om eens lekker af te koelen, met warm weer. De strandpaviljoentjes die om de zoveel meter op het strand staan, of de duinen, het is typisch iets van het strand. Misschien dat je ook wel houdt van surfen, heerlijk op een board staan en je mee laten voeren door de zee, of, dat je het heerlijk vind om paard te rijden, op het strand. Je kunt vele dingen er doen. Van actief, tot rustig.

Zee (13 x uitgekomen)

zeeën, of het nou aan het strand zit, of midden op de zee, je houdt er nou eenmaal van. Het ruisende geluid van de wind, de golven die tegen alles aanslaan wat ze tegen komen, en de zoute geur van het water. Waarschijnlijk dat je het liefst ook op een boot bent, om heerlijk op zee te verblijven. De zee is rijk aan dieren, vissen, dolfijnen, walvissen enz.

drukke stad (23 x uitgekomen)

Je bent het liefste te vinden in een drukke stad. De verschillende steden trekken jou aan, al is het van Amsterdam, Anstwerpen, Parijs, Londen, New York, je houdt er van. Waarschijnlijk heb je een groot mode gevoel, en houdt vreslijk veel van shoppen, je bent ook graag elke keer als je vrij bent in een winkel te vinden. Sommige parken die her en der staan, vind je wel fijn, om soms ook een uit te rusten van de drukke stad. Maar als je zou moeten kiezen, zou je toch voor de stad kiezen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?