[2]Kappen Nou..[TH]

Als het zo doorgaat stop ik met mijn quiz. Dan ga ik me tijd er niet in verspillen. Ik wil minstens 5 reacties. Dan ben ik al blij en ga ik door.
Dus ik hoop dat hij vaker gemaakt word en reacties(A)

Mogelijke uitkomsten

Praten met meneer Steenman helpt echt. (11 x uitgekomen)

We komen aan bij het lokaal van meneer steenman. Ruben heeft de hele weg niks meer gezegd. Ik vond het zo smerig van net. Gewoon hoe vies kun je zijn. Hij heeft een vriendin en dan kust hij in mijn nek? Viezerik wat het is.
Ik loop het lokaal binnen en zoek me plekje achterin weer op. ik ga zitten en leg me boeken op tafel. Ik wil ze net neerleggen als ik iets op zie staan. “Donder toch op van deze school”. Dat zinnetje zegt me al genoeg. Ik wil ook van deze school en nu gaat het gebeuren ook. Niemand houd me deze keer tegen. Zelfs mijn ouders niet. Niemand weet hoe ik me voel. Zelfs me ouders en familie niet. Nee want die doen gewoon gezellig met hun mee natuurlijk.
Ik leg me boeken gewoon op tafel en sla ze open op de blz die op het bord staat. Steenman kijkt me aan en ziet gewoon dat er iets is. Hij loop op me af en knielt naast me tafel. ‘Wil je er over praten?’ vraagt hij. Ik knik. ‘Aah moet je Charlotte weer helpen’ zegt een meisje lachend door de klas. Ik kijk naar me boeken en pak me pen en ga gewoon aan de slag. Steenman staat op en loopt naar het meisje toe. Het meisje moet meekomen van Steenman. Ik hoop dat hij een keer een flinke straf uitdeelt.
Het meisje komt met rode ogen de klas in. Iedereen kijkt haar met medelijdende ogen aan. Maar ik niet. Ze heeft het zelf gedaan en ze is me vriendin of weet ik veel wat niet. Ze loopt op me af met een zielig gezicht. ‘sorry van net’ zegt ze en ze loopt weer terug. ‘zal wel’ mompel ik zachtjes. Ik ga gewoon weer verder aan me werk en schenk er geen aandacht meer aan.

*tring* dat is die k*t bel weer. Maar ook wel weer goed. Dan is de les weer voorbij. Ik pak me spullen in en sta op. Ik weet niet of ik nu met Steenman kan praten of later. Ik heb geen idee. Maar toch wil ik het liefst nu dus ik stap op hem af. ‘Ik heb al een sms’je naar gym docent gestuurd dat je ff hier blijft.’ Zegt steenman. Ik knik en pak een stoel en ga zitten naast het bureau.
‘waar wil je over praten?’ vraagt hij. ‘ik wil van school’ zeg ik zachtjes. Steenman kijkt me met grote ogen aan. ‘dat kun je mij niet aandoen’ zegt hij. Ik voel de tranen achter me ogen prikken door zijn zin. ‘ik weet het. Maar ik hou het hier niet langer vol’ zeg ik. Steenman knikt. ‘maar hoe wil je dat doen. Ze houden je weer tegen’ zegt hij. Ik bedenk ik plannetje maar er komt niks in me op. ‘ik weet het niet. Loop weg van huis en ga in ander land wonen. Ik zie wel waar ik uitkom’ zeg ik. Steenman schud zijn hoofd. ‘meisje toch. Dat kun je niet doen. Wat als het fout gaat. Niemand kan je helpen’ ‘ en nu wel dan? alleen u kunt mij helpen de rest niet!’ schreeuw ik zowat. ‘je hebt gelijk. Maar ik ga met je mee naar een andere land en blijf net zolang tot je ergens woont’ zeg hij. Ik voel een goed gevoel in mijn buik. ‘wilt u dat echt voor me doen?’ vraagt ik. Steenman knikt. ‘dankje!’ zeg ik super blij en omhelst hem. ‘ik ga vandaag alles plannen en geef je morgen een briefje met alles erop. Wat je mee moet nemen en hoelaat we gaan en hoe we het aanpakken’ zegt Steenman. Ik knik en sta op. Ik geef Steenman nog een knuffel en loop het lokaal uit naar de gymzaal.

-Ik hoop dat hij goed is. Als hij weer zoweinig gemaakt word kap ik er echt mee. Tokio Hotel komt er echt in voor maar nu nog niet.-

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xXMoonLight

    gewedliiig snel verdeeer:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?