Jared Leto and you! {91}

CB is al 2 dagen weer terug in Duitsland en je hebt eindelijk Yu zijn vriendin Carolaa ontmoet, je vond haar wel aardig en je had haar nummer en msn. Je gooide de cd van Simple Plan erin en zocht gelijk het nummer 'Untitled' op.

Mogelijke uitkomsten

The other people... (6 x uitgekomen)

Je kletste nu al een dik uur op msn met Carolaa, en zat ondertussen ook nog eens te zingen terwijl Arianne, Fabi, Jo & Max elkaar onder aan het verzuipen waren. Zat jij op je kamer je pakte een lok van je blonde haren en speelde er een beetje mee totdat je Kiro op de achtergrond van de cam zag, je zei tegen Carolaa dat ze hem moest dwingen om hem op msn te laten zitten. Ze zei gewoon simpel weg 'nee' want Yu moest achter de andere pc van haar. Om zijn favoriete foto's van zijn vroegere groupie's weg te gooien, en daarna mocht Kiro erop je zei voor de grap ' lass meine Kristian auf die pc' Carolaa keek gelijk naar Kiro die rood werd en Strify een klap verkocht die er wel om moest lachen alsof hij gelezen had wat je typte. Je pakte de microfoon en begon erin te praten en je hoorde gelijk keihard gelach van Kiro & Shin, die hoorde wat je zei tegen Strify. Strify liep naar de cam toe en pakte de microfoon af van Carolaa *gemeen* Hij begon met een sexy stemmetje door de micro te praten en keek met een wenkbrauw omhoog getrokken door de cam. Je hoorde Kiro roepen dat hij je metrust moest laten, en je kraakte Strify af met je favoriete zin ' hey Andreas Kiro ist von mir, du muss erst ein freundin suchen' hij liep naar Luminor en begon bij hem zielig te doen. En je hoorde Kiro al dankje zeggen, je zette Within Temptation erop met Never Ending Story en je zong zachtjes mee. Je zette de micro uit en je hoorde Jared niet binnen komen, pas toen ie mee begon te zingen in zijn zwembroek merkte je hem pas op..
Je zette de cam uit en zei tegen de jongens dat je weg ging, je zette de pc uit en keek Jared doordringend aan net zoals hij het altijd deed bij jouw als er wat was. Je stond op en keek hem aan met een blik die meestal zei: wat is er nu weer?
Jared ging zich op je bed zitten en vroeg hoe je het nu vond nu Tomo ook een dochter had Arianne.
Je vertelde het hem helemaal en was blij dat ie vertrokken was... *5 seconden later*
je stond op en keek in de spiegel hoe je zwarte bikini je stond en trok je Hippie zweetbandje af, en gooide het op bed, en je werd opeens opgepakt en naar onderen gedragen...

*3x raden waarheen*
in reactie plaatsen! (A)

dit is mijn manier om te verdwijnen! (0 x uitgekomen)

MCR luv u xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • LostAlone

    hip verder

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    Whooaah snel verder :D!
    xx Carolaaa (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?