Wie had jouw GTSTmoeder kunnen zijn?

Wie had jouw moeder wel kunnen zijn? Anita Dendermonde, Janine Elschot, Barbara Fischer of toch Laura Selmhorst? Doe de quiz en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Anita Dendermonde (175 x uitgekomen)

Anita had jouw moeder best wel eens kunnen zijn. Ze is oplettend, maar bemoeid zich niet te veel met je. Wel moet je altijd op tijd thuis zijn en wil ze dat je er met het eten bent. Ze houdt van tradities en gezelligheid.

Barbara Fischer (382 x uitgekomen)

Barbara is erg zorgzaam en helpt je graag. Ze geeft al haar kinderen evenveel aandacht en zou nooit iemand voortrekken. In haar huis is het altijd een gezellige boel en iedereen mag aanschuiven. Kortom, Barbara is de perfecte moeder voor jou.

Janine Elschot (59 x uitgekomen)

Janine is de moeder die prima bij jou past. Ze is chique en erg romantisch. Als je aan haar kinderen komt kom je aan haar. Deze moeder verwent je tot op het bot en is een goed luisterend oor. Met haar kun je dezelfde dingen doen als met je vriendinnen en ze vindt het nog leuk ook.

Laura Selmhorst (28 x uitgekomen)

Laura is een sterke vrouw met een eigen wil. Ze weet haar zaakjes goed op orde te houden en daar heb jij dan weer profijt bij. Bij haar in huis vind je rust. Ze is kalm, georganiseerd en alles bij haar loopt op rolletjes. Laura is de perfecte moeder voor jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (42)

  • Valdys

    Yeahhh Janine! Ik vind haar echt gaaf :)

    1 decennium geleden
  • MayoAnubis

    Gelukt! :D :P

    1 decennium geleden
  • MayoAnubis

    Ik heb Barbara, maar wilde janine :( XD
    ik ga hem nog een keer doen en zo invullen dat ik janine krijg :P

    1 decennium geleden
  • bleedingcake

    barbra

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Barbara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?