Hoe verlegen ben jij?

Rode kaken, stotteren, je niet op je gemak voelen of zelfs compleet niks durven zeggen... Wie verlegen is, weet waarover het gaat. Om deze test op te lossen, moet je gelukkig geen grote mond hebben. Je vist dankzij 10 vragen gewoon in alle stilte uit hoe timide je bent!

Mogelijke uitkomsten

Superverlegen! (172 x uitgekomen)

Je verlegenheid is voor jou een echte handicap. Je bent supertimide, zo erg zelfs dat je bepaalde sociale contacten helemaal vermijdt. Hoog tijd dus om dat verlegenheidsprobleem op te lossen! Om echt te genieten van iemands vriendschap of liefde moet je jouw hart ook openstellen. En beetje bij beetje zal dat vast wel gaan, probeer maar, al is het met vallen en opstaan. Succes!

Blokkeren op onbekend terrein (473 x uitgekomen)

Jij bent prima op je gemak in bekend gezelschap - zoals bij je close vriend(inn)en en/of familie - maar op onbekend terrein klap je dicht. Je wordt verlegen als iemand die jij niet goed kent contact zoekt en vaak blokkeer je dan compleet. Probeer echter je angsten te overwinnen! Je hebt jezelf echt waar in de hand!

alles behalve verlegen (127 x uitgekomen)

nee!!!
jij bent totaal niet verlegen!
als je iets te zeggen hebt zeg je het gwn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • serena101

    Kudo!

    9 jaar geleden
  • blacknightwolf1

    Super verlegen, maar eigenlijk hoor ik bij blokkeren op elk terrein:$

    9 jaar geleden
  • sexyvamp

    alles behalve verlegen...klopt echt yo

    9 jaar geleden
  • Partyposion

    Superverlegen geen idee ik ben gewn niet zo sociaal

    9 jaar geleden
  • purphose

    Blokkeren op onbekend terrein.

    Klopt helemaal! Ik voel me snel ongemakkelijk bij nieuwe mensen, en durf niet tegen onbekende te praten. Tegen bekenden ben ik echt mega druk en een 'stoere bitch', maar over twee jaar ga ik naar de 4e klas - zit nu in de 2e -, als ik in een nieuwe klas terecht kom, dan zeg ik echt helemaal niks en ben ik heel erg op mezelf bezig, tot er misschien iemand is die met me komt praten :$
    Ook als er in de klas groepjes moet worden gemaakt, word ik echt bang eigenlijk.. Ö

    Naaj xp 't Lukt me wel.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?