Jared Leto and you! {103}

Jullie hadden dus een 2de feest avond gehad en nu werden jullie allemaal wakker met een hele lieve kater xD

Mogelijke uitkomsten

Pappie Eigendunk! Heeft ons betrapt (6 x uitgekomen)

Je liep naar Kiro toe die net zoals de rest met zijn gezicht naar beneden keek, je ging zitten en zag een Tomo die Arianne, Fabi, Jo & Max mee nam naar huis en Britt die al 2 dagen lekker mee zat te feesten onder de kast. Je zuchte en Jared werd nog kwaader net zoals Shannon, hij had MCR al aan het werk gezet die al netjes bijna klaar waren en hun excuus aan hadden gebied en de reden ervoor. En daar waren ze weer niet kwaad om maar wel om de lieve beroemde tieners! Strify pakte zijn vest en trok hem aan, de jongens gaven om de beurt de straf aan CB, Carolaa en aan jouw.
Jared: I can't believe this! We are 2 days away and look what you have done! Zei hij pisig.
Jij: Come on as you have done this with Shannon! Mister self... self-importance!
Jared keek hoe geschokt en liep naar boven, Shannon keek hem nog achterna en zei dat het oke was jullie hadden het tenminste netjes gehouden maar mochten wel voor hem een heel dagje zijn drumstel poetsen CB dan Carolaa en jij kregen een andere straf van Jared.

*de straf van Carolaa en mij*
Je keek naar Carolaa die het schijnbaar heel erg leuk vond om Jared's zolder uit te pluizen, hoewel je al een paar hele leuke dingen van hem had gevonden bevoorbeeld: een oud dagboek, schoolfotoboek, zijn ex-vriendinnen lijstje. Je had eindelijk het spul gevonden waar jullie naar moesten zoeken je hield de doos omhoog die gelijk weer omlaag viel van de zwaarte. Je maakte hem open en zag een hele stapel boeken en pappie's oude schoolspulletjes. ^.^

jij en je pappie? xD (0 x uitgekomen)

ik vind de foto sweet *.*
was jij het maar :D

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?