Ben jij trendy of niet?

Ben jij in of uit de mode? That's the question... Met deze test zoeken we samen het antwoord op deze moeilijke vraag! Ofeuh... durf je niet?

Mogelijke uitkomsten

Trendy! (151 x uitgekomen)

Een nieuwe trend zie jij al van mijlenver aankomen, jij bent er altijd als de kippen bij om een nieuwe outfit uit te proberen! Kortom: het zit gewoon in jouw genen. Je bent modebewust, daar kan niemand aan twijfelen. Enne... het is misschien niet zo leuk wanneer iedereen weer eens jouw nieuwe trend wil kopiëren, maar gelukkig weet jij wel raad en slaag je erin de dag erna weer iets nieuws te bedenken. You are trendy!

Meeloper (36 x uitgekomen)

Je doet erg je best om zoveel mogelijk 'in' te zijn wat betreft je kleding, maar een modebewuste look vraagt ook veel creativiteit en fantasie. De trends van morgen zijn duidelijk een zorg voor later, meeblijven met de huidige modetrend is zo al moeilijk genoeg voor je. Hoe dan ook: je bent op de goede weg!

What the fuck is trendy? (51 x uitgekomen)

Mijn tip: trek je kleerkast open en neem even de tijd op al je kleding eens kritisch te beoordelen. Roep veiligheidshalve ook de hulp in van een modebewuste vriendin. Enne... als je opnieuw plaats hebt in je kast: trek erop uit en ga shoppen! Je kan best wel enkele nieuwe, trendy spullen gebruiken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • florapower

    Niet trendy, maar wat is trendy. Ik vind wat ik draag trendy en andere vinden andere dingen trendy. Dus deze quiz zegt eigenlijk niks

    6 jaar geleden
  • Foundation

    Trendy :Y)

    1 decennium geleden
  • muziekfreak

    Deze quiz lijkt wel erg veel op de quiz op de joepie site...

    1 decennium geleden
  • PerfectBody

    Trendy..

    Nja, niemand durft mijn stijl kopiëre op mijn school.. Beetje te raar..
    zolang IK het leuk vind is het goed hoorr..

    xx

    1 decennium geleden
  • crazygirl

    Trendy : klopt tuurlyk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?