Donald Duck?

Wie kent hem niet. Onze beroemde Donald Duck. Welk figuur uit het vrolijke weekblad zit in jou? Ben je Goofy? Of toch een typische Katrien? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Goofy (8 x uitgekomen)

Goofy. Je bent erg onhandig, maar wel met een gouden hartje. Je probeert altijd andere te helpen, maar dat loop meestal slecht af, maar het is goed bedoeld.

Katrien Duck (14 x uitgekomen)

Jij vind alles romantisch. Tenminste, jij WIL dat alles romantisch is. Je wordt best snel pissig, maar je bent wel ERG lief voor mensen.

Donald Duck (7 x uitgekomen)

Je wordt best snel boos, maar dan is het wel snel weer over. Je bent ook snel jaloers, en jij praat het liefst de hele dag.

Kwik, Kwek, en Kwak Duck (15 x uitgekomen)

Jij bent ONGELOFELIJK ondeugend, maar je houdt wel van leren opzich. Maar als je een klusje moet doen, piep jij er liever even tussen uit.

Lizzy, Juultje, en Babetje Duck (51 x uitgekomen)

Jij houdt heel erg veel van meiden dingen. Lekker sms-en en msn-en met ál je vriendinnen. Als je een geheimpje hebt, vertel je dat het liefst op een slaapfeestje, met al je vriendinnen bij elkaar.

Guus Geluk (1 x uitgekomen)

Altijd geluk. Altijd geluk. Jij koopt een lot, en de hoofdprijs van 11miljoen valt er op. Geluk. Altijd geluk. Er waait zo een briefje van 20€ in je gezicht. Geluk!

Mickey Mouse (23 x uitgekomen)

Jij bent een echte speurneus. Toen jij klein was, was het appeltje van de juf gestolen. JIJ kwam er natuurlijk achter dat de schooldirecteur die had gepikt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Harrypotter_11

    Kwik, Kwek en Kwak! Lekker ondeugend en niet naar school! :P(hoera)(yeah)

    9 jaar geleden
  • ResetKnopje

    Lizzy, Juultje, en Babetje Duck
    haha kan wel :P

    1 decennium geleden
  • Lieesjj

    Lizzy, Juultje, en Babetje Duck Hippp :D

    1 decennium geleden
  • X

    Lizzy, Juultje, en Babetje Duck
    Jij houdt heel erg veel van meiden dingen. Lekker sms-en en msn-en met ál je vriendinnen. Als je een geheimpje hebt, vertel je dat het liefst op een slaapfeestje, met al je vriendinnen bij elkaar. Het klopt wel wat hier staat en het is een leuke quiz.


    1 decennium geleden
  • xveerlex

    (puh)=:P (soorry vcerkeerde toets:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?