Naruto #2

~Savonds~ Je droogdde je af. De handdoek scheurdde over je buik. Een kleine snee verscheen. "Heh bah!" zei je. Je haaldde een doekje uit je tas en legde het op je wond. Je voelde zacht geprik. Het geprik ging meer pijn doen. Je keek naar je buik en zag je doekje die eerst de wond overlapte kleiner dan de wond zelf. Je bekeek de wond eens goed en het leek te groeien. "WAT!?" Je gildde. "DIT.. WAT.." Je schreeuwdde en stampte overtegen op. "En ik moest zonodig Genjutsu doen inplaats van Healing-Jutsu" zei je tegenjezelf.

Mogelijke uitkomsten

Onii-Sama!? (54 x uitgekomen)

"Spoken.." fluisterdde Naruto zacht. "Misschien" antwoordde je. Naruto proestte het uit. "S-SPOKEN! MUAWHAHA!" "SERIEUS! HOE LOMP!" Je draaidde je om.. Die Naruto weet ik niks. Hij had niet gezien hoe ze er uitzagen. Je kon recht door ze heen slaan en kijken.. Je sloeg Naruto in zijn gezicht! "NARUTO DIT IS SERIEUS!" Shikamaru keek je verbaasd aan. "Yula.. Het is genoeg!" zei hij. "Nee! Het is niet genoeg! GELOOF ME DAN!" Je liep kwaad weg. Daarna begon je te rennen.. Na een lange tijd herkende je de stukken bos niet meer.. Alles was ook donkerder. Je ging tegen een boom aan zitten en sloot je ogen.. Je voeldde een zachtte een windvlaag. Je opende je ogen.. Je zag niks.. "Vast de wind" zei je.. Maar je was toch nog op je hoedde. Na heel even viel je inslaap.. Je had een droom.. Een .. Realistische droom..

VOORPROEFJE VOLGENDE QUIZ!! =D
Je liep in een bos.. Je hoordde zacht gesuis van de wind. Voor je stond een jongen.. Een jongen ongeveer 5 jaar ouder dan jou.. Met de ogen van je moeder. En de lippen van je vader.. Zijn cape waaide heen en weer. Zijn haren wapperdde in de wind. Zijn ogen fonkeldde. Naast hem stond een jongen van ongeveer 3 jaar ouder dan jou.. Geen ogen van je moeder.. Geen lippen van je vader. Niks van je moeder.. Niks van je vader. Zijn haar schitterdde in het maanlicht. Zijn ogen dwaalden over het pad. Zijn haar was iets langer maar bewoog zwachtjes met de wind mee. Zijn ogen.. ze waren zo mooi.. Je knipperdde met je ogen en zag ze niet meer. Je rendde over het pad naar de plek waar ze eerst stonden. Achter je hoordde je weer zacht gesuis. Je draaidde je om en zag ze allebei weer. Een ervan sprong en fluisterdde iets in je oor..

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Hopefulness

    OMG!! vind um egt vet!! laat je me plz weten waneer de volgende is!?
    is het Akatsuki?! komen die ook?! haha kan niet w8en tot de volgende !!!!!
    x mel

    1 decennium geleden
  • akane

    verder ze zijn egt gaaf

    1 decennium geleden
  • daisuke55

    supper gaaf net als altijd(Y)
    ik vraag me af of er ook romantische scene's komen want ik vind shikamaru en yula wel passen:$ maar ik wacht op de volgende deel

    1 decennium geleden
  • weirdbiscuit

    kei maf plaatje en te gekke quiz tuurlijk

    1 decennium geleden
  • Domenoco

    En leuk uitkomst plaatje trouwens! ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?