Welke celeb past het beste bij jou?

Celebs verschillen van persoon tot persoon. Net zoals jij en je vrienden. Jullie hebben wel wat gemeen, maar niet alles. Wie zou het beste jou vriend(in) kunnen zijn van deze celebs? Test it!

Mogelijke uitkomsten

Dakota Fanning (15 x uitgekomen)

Jij hebt net zoals haar een sterke wil, een aardig karakter, niet veel vrienden... maar de vrienden die je hebt zijn je erg dierbaar. Je houd wel van een beetje bescheidenheid en je bent spontaan. Ook ben je erg slim en kun je af en toe de pesthekel hebben aan je broertjes of zusjes, maar je vind ze natuurlijk wel aardig. Je bent ook lekker creatief.

Jij lijkt het meeste op Dakota Fanning, en ik denk dat je hele goede vriendinnen met haar zou kunnen worden. Je kunt haar zelfs een brief schrijven!!!

Dakota Fanning
Osbrink Talent Agency
4343 Lankershim Blvd.
Suite 100
Universal City, CA 91602
USA

Wie weet, wie weet!

Bill Kaulitz (19 x uitgekomen)

Jij kan het beste opschieten met Bill Kaulitz. Je bent niet bang voor een avontuurtje, en het liefst sta je heel de dag te rocken. Je hebt een eigen stijl en mening. Wist je trouwens al dat Bill een japanse look heeft? Vaak word hij als "meisje" beschouwd, maar dat ligt aan zijn stijl; Zijn uiterlijk is geïnspireerd door dat van bekende Japanse artiesten zoals Hyde, Mana en Miyavi en anderen uit de zogeheten Visual kei scene.

Tot nu toe zou je hem kunnen contacten (waarschijnlijk) via dit e-mailadres: billcocksucker@hotmail.com . Niets is zeker, ik weet ook niet of de bronnen kloppen...

Mary-Kate Olsen (0 x uitgekomen)

Jij bent net als Mary-Kate dol op fotograferen. Helaas is ze gestopt met haar studie, maar she loves it. Je hebt altijd genoeg geld op zak {haar vermogen word geschat op 800 miljoen}.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Quizzing

    Okee:P sorry van dat adres:)

    1 decennium geleden
  • xNicaaLovee3

    Bill...

    1 decennium geleden
  • mydreadman

    billcocksucker@hotmail.com da kan niet
    want ze hebben alle vier toegegeven dat ze geen e-mail hebben :)

    1 decennium geleden
  • Sjannekeee

    Bill(H)!!!!!

    1 decennium geleden
  • XxHumanoiDxX

    bill
    ma wa denk je self?
    bil en socker in zn naam sette
    no way
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?