Three Normal Girls [ 3 ]

[Faithlynn pov] 'Joos! En nu stap je op die fiets! Ik wil geen gezeik meer aan me kop van die kerel!' Schreeuw ik naar beneden. Jocelyn laat een luide kreun horen en gooit dan de deur dicht. April staat wat te grijzen. 'Jij moet ook naar school toch?Of heb je al examens gehad?' April kijkt me even aan en loopt dan de deur uit. Gezellig. Een morgen hier. Ik loop were terug naar mijn kamer. Één rode muur. En een paar posters. Een computer tv en een stereo. Heel breed hebben we het niet. Dat baantje dat ik heb verdient niet super goed. Maar wel genoeg om ons in leven te houden. Jocelyn en April hebben ook een bij baantje. Zo komen we de maand door. Jocelyn en April zijn ook helemaal fan van Tokio Hotel. Ze gaan naar bijna al hun concerten. De jongens zijn wel oké. Één keer mochten we ze ontmoeten. Die twee gingen helemaal door het lint. Zo blij waren ze.
Alleen ging het niet door, we moesten allemaal werken anders wereden we het huis uit gezet. Net op het nippertje. Toen ik die avond nog luisterde of Jocelyn en April al sliepen, hoorde ik Jocelyn stilletjes huilen. April is niet zo, zij denkt van; ' Oh, Jammer, volgende keer beter.' Dat zei ze ook al toen ze weg moest bij Papa en Mama, Maar het was logisch dus ik en Jocelyn vonden het ook niet erg. [April pov] Ik stap op mijn fiets en rijd weg, de laatste keer dat we iets leuks hadden gedaan met z'n drieen, was al een jaar geleden. We moesten weer eens een meidenavondje houden, en vanavond lijkt me geschikt, Vrijdag avond... Hmmm... Wat zullen we doen. Máár, het moet absoluut niet te duur worden, daar moet ik overna denken. Weetje, wat! Ik kijk op school wel even op de computers! Ik zeg gewoon tegen m'n zus en zusje dat ik moest nablijven... Ja, Nablijven, die is goed!(6)




MENSEN< WIJ EISEN REACTIES!

Mogelijke uitkomsten

Jhaaahh.. xD (13 x uitgekomen)

[Jocelyn pov] 'Jocelyn! Je bent weer te laat. Wat moet ik nou met jou?' Meneer Braun kijkt me hulpeloos aan. 'Ik weet het niet meneer. Maar bel mijn zus niet meer op.' De kinderen in mijn klas beginnen te lachen. 'Orde! Stil!' Roept meneer Braun. 'Weet u meneer. U moet niet zo opgefokt doen. Dat is slecht voor u.' Triomfantelijk kijk ik de klas in. Ze komen niet meer bij. Braun is knalrood en wijst met zijn vinger naar de deur. 'Eruit! Nu! Eruit!' Roept hij. Ik haal mijn schouders op en loop de klas uit. 'Ga je maar melden!' Hoor ik nog net. Shit. Faith zal wel boos zijn. Als ik het nou gewoon niet vertel. Maar ze is altijd zo lief. De tranen prikken achter mijn ogen. Waarom moet het bij ons nou zo anders zijn? Kunnen we niet in een normaal gezin leven? Zonder dat papa en mama ons altijd sloegen? Een traan loopt over mijn wang. Ik ben alleen blij als Faith of April me aandacht geeft. Of als ik terug denk aan onze ontmoeting met Tokio Hotel..
Ik loop het lokaal uit. In een soort van trance loop ik niet naar de (iets) maar naar buiten... Ik loop naar m'n fiets en stap erop, ik fiets naar het bos. Daar loop ik een beetje rond en denk na over mijn verleden en nu. Misschien is het beter dat ik niet besta, dat ik weg ben. Dan kunnen mijn zusjes meer kopen en hebben ze minder te betalen... Ze hebben dan meer geld. Ze zullen zich vast geen zorgen maken als ik er niet meer was, ze zouden me vast niet missen... Ik loop naar een meertje en ga aan de kant zitten ik kijk in mijn spiegelbeeld dat in het water staat. 'Kijk! Ik ben lelijk!' Roep ik tegen mezelf in m'n hoofd. 'Ja, Dat ben ik...' zeg ik dan hardop.


REAAAAAAAAAAACTIESS!!:D

Neiin (5 x uitgekomen)

Neiin

Maybe (0 x uitgekomen)

Maybe

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xXStarsssXx

    :O schnell weiter


    zijn super :D


    XX Star(H)(K)

    1 decennium geleden
  • Timid

    verder!!:D

    1 decennium geleden
  • Sjannekeee

    verder!!!!!!!

    kuzzies mij(H)

    1 decennium geleden
  • MilkyxWay

    good :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?