Kun jij goed een jongen inpakken?

De titel zegt het al.
Vinden jongens jou leuk? :)

Mogelijke uitkomsten

Don't try to hard (6 x uitgekomen)

Jij probeerd wel héél hard om leuk gevonden te worden. Ik heb het idee dat de jongens alleen een beetje bang van je worden.. het is goed dat je er helemaal voor gaat als je iemand leuk vind, maar het kan ook te opdringerig zijn..

You rock girl! (39 x uitgekomen)

Lekker bezig hoor. Jij weet precies wat je moet doen om een jongen totaal in te pakken. Niet te giechelig en nerveus overkomen, gewoon doen! Soms lukt het natuurlijk niet, en is het niet anders, maar over het algemeen doe jij het errug goed! Ga vooral zo door.

Pechvogel (0 x uitgekomen)

Jij hebt echt pech, opzich doe je het niet erg slecht.. maar er overkomt jou altijd een blunder waardoor het dan weer misgaat. Probeer misschien om iets meer jezelf te zijn.

Kansloos (9 x uitgekomen)

Je bent jezelf de laatste tijd een beetje gaan zien als misses Kansloos.. niet zo gek, want het gaat elke keer fout als je een leuke jongen ontmoet. Ik weet waarom. Je pakt het gewoon niet echt goed aan. Ik weet niet of je verlegen bent of arrogant, dat kan natuurlijk beide, maar waarom stap je zelf niet op hem af in plaats van steeds maar af te wachten? Niet geschoten is altijd mis. Werk hier aan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • nerveus

    You rock girl, dat betwijfel ik van mezelf xD

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    'You Rock Girl'xd

    1 decennium geleden
  • xXLouiseXx

    You rock girl:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?