Totally Spies quiz - Ben jij Sam Clover of Alex? xD

Op wie lijk jij het meeste? Sam Clover of Alex?

Mogelijke uitkomsten

Alex! (102 x uitgekomen)

Jij bent net als Alex heel sportief! Je gaat voor je familie en vrienden door het vuur, je bent er voor ze! Je bent heel vriendelijk, en lief. En hebt niet zo snel ruzie, alleen als iemand echt heel oneerlijk tegen je doet. Je heb een groot uithoudingsvermogen, met goede vechttechnieken als spy!
Meestal kom je een beetje bescheiden over sommige vinden je niet de slimste terwijl je dat toch in je hebt! Laat jezelf wat meer zien wat je in je mars hebt! Je weet altijd precies het juiste te zeggen in de juiste situatie met je grappige opmerkingen.

Clover.. (110 x uitgekomen)

Jij bent Clover! Je bent erg impulsief, en snel verliefd ;D! Je houd van je vriendinnen alleen soms staan je eigen verlangens op de eerste plaats. ook moet je op passen dat je niet te snel mensen beledigt denk dus iets meer na voor je iets zegt! Je bent erg rationeel en kan je goed en snel bewegen. Met je soms ietwat blonde opmerkingen kan je mensen erg aan het lachen maken! Je zit vol vuur en gooit alles in de strijd om een missie te voltooien!

Sam (114 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Sammie! Je bent een erg slimme en verstandige spy. Je staat met je beide op de grond. Jij weet altijd de beste oplossing te vinden in een nood situatie. Je bent heel lief voor je vriendinnen en je familie! Op school doe je het ook hartstikke goed, je haalt goede cijfers. Als iemand je probeert te dwars bomen zoals bijv. Mandy of een schurk, hou je meestal wijs je mond dicht. Soms ben je wat verlegen en onzeker, maar verder kun je samen met Clover en ALex prima redden als je in een missie zit!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Bunnyfan

    Haha! Dankjulliewel ^_^

    1 decennium geleden
  • papertowns

    alex klopt wel!(alleen ben ik ni zo sportief):P

    1 decennium geleden
  • CandyFreak

    Clover neeeeee. ;d

    1 decennium geleden
  • Peppin

    alex, maar ben niet erg sportief (x helemaal niet zelfs, maar voor de rest klopt het wel een beetje, leuke quiz ^^

    1 decennium geleden
  • xYesterday

    Alex :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?