Welk seizoen past het best bij jou?

Sommige mensen houden van de zomer, andere weer meer van de winter, lente of herfst. Waar hou jij het meeste van? En klopt dat ook? Elk seizoen heeft zijn eigen karakter, past jou karater daar ook bij? Of hou jij van elk seizoen en ben je een heel jaar tevreden?

Mogelijke uitkomsten

Zomer (8 x uitgekomen)

Jij bent echt een zomer typ. Hempjes, bikini, jurkjes, rokjes en shorts daar voel jij je helemaal thuis in. Het liefst ben je heel het jaar in een warm land en zwem je elke dag in zee. En dan ook nog is geen school in de zomer dat maakt het helemaal af. Veel ijs eten en buiten zijn dat vindt je helemaal geweldig. Jammer genoeg voor jou bestaan er ook nog andere seizoenen.

Lente (4 x uitgekomen)

De lente vindt je het fijnst, je houdt eigenlijk wel van lange broeken maar ook van korte. Het liefst heb je het de ene week lekker warm en de andere week weer wat kouder. Rond de 20 graden is voor jou precies goed. Maar de zomer vindt je ook niet zo'n heel groot probleem. Alleen de lente laat je gewoon wat vrijer voelen omdat je het dan niet altijd super heet hebt. Wat het extra fijn maakt is dat de bloemen weer groeien na die saaie winter.

winter (4 x uitgekomen)

Je houdt toch duidelijk het meest van de winter, lekker schaatsen, sleeen, sneeuwballen gooien,skieen en snowboarden.Je vindt de kou juist wel fijn. Het maakt alles ook makkelijker gewoon even wegdromen bij het zien van sneeuw. En niet te vergeten kerst en nieuwjaar waar je ook nog naar uit kijkt. En bovendien hou je wel van lange broeken, dikke vesten en een mooie beschermende winterjas

Herfst (2 x uitgekomen)

Wat is de herfst toch geweldig he! Heel het jaar kijk je uit naar het moment dat de blaadjes verkleuren en van de bomen vallen. Lekker het bos in met je hond of vriendin en door de bladeren struinen. Wat is er beter. Heerlijk nadenken tussen de bladeren en na de hitte van de zomer wordt het eindelijk weer wat kouder. En met lange broeken en vesten heb je ook geen probleem.

Alle seizoenen (33 x uitgekomen)

Eigenlijk vindt je alle seizoenen goed. Je houdt van lange broeken, shorts, hempjes en vesten. En je kan alles aan. Je vindt het geweldig om in de sneeuw te spelen maar op het strand liggen vindt je ook niet erg. Lekker door de bladeren lopen maar ook de warmte van de beginnende zomer vindt je fijn. Je kan je overal in vinden en bent heel het jaar door blij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • bibi1407

    Alle seizoenen! (lol)
    (H)

    1 decennium geleden
  • DreamHipster

    Alle Seizoenen

    Woeehoee

    1 decennium geleden
  • Elevens_Eggos

    Alle Seizoenen

    1 decennium geleden
  • Adamantium

    Alle Seizoenen. Klopt bijna: alle seizoenen behalve de zomer. Ik heb een hekel aan die warme zon & dan ben ik ook niet echt te genieten ;$. Tenzij ik een lekker ijsje heb! :D

    1 decennium geleden
  • P1ano

    allemaal! yey

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?