Jared Leto and you! {112}

Meiden avond! Het was al 21.00 uur en jullie zaten met jullie masker en al op en nu waren jullie bezig met jullie teennagels!

Mogelijke uitkomsten

No Boys! Here are the girls rules.... (9 x uitgekomen)

Jullie gilde het uit toen opeens 8 jongens in de woonkamer in stormde, Yu keek naar jullie groenziche gezichten en Kiro en Fabi liepen naar jullie toe en veegde met 1 vinger het masker van jullie gezicht af en stopte ze in de mond en zeiden gelijk 'lekker' je keek naar Carolaa en Arianne en jullie renden naar boven en werden achtervolgd door de rest. Je schreeuwde naar de meiden dat ze naar de badkamer moesten rennen en je rende naar Shannon's kamer, en deed hem op slot je liep naar het kleine wasbakje en haalde het gezichtsmasker ervan af. Je keek naar je gezicht dat ervan was blinken je keek naar je gemanicurde nagels en keek door het sleutel gat van Shannon's deur, je zag niemand dus deed de deur ietsjes open en Yu & Kiro pakte je en leidde je naar onder. Je zag Arianne en Carolaa nog niet dus had zo'n vermoeden dat ze nog in de badkamer zaten. Je hoorde Shin en Luminor naar Jo roepen dat ze wel een mes naar boven brachten om de badkamer open te krijgen, je lachde zachtjes en keek geniepig naar Kiro die je in de gaten hield.

*tijdsprong*
Girls rules!
Je keek gemeen naar Yu, Kiro, Fabi & Jo die vastgebonden op de vloer zaten vasgebonden met plakband op hun mond, Carolaa was net klaar met het volgende groepje had vastgebonden op de zelfde manier maar alleen die keer met Luminor, Strify, Shin & Mäx jullie keken elkaar grijnzend aan en pakte nagellak en make-up spullen voor de jongens de jongens schreeuwde het uit! Je pakte de lippenstift en schreef bij elke jongen een letter totdat er op elk hoofd stond 'Girls Rules' alleen bij Yu & Kiro deed je 2 letters meer. Je pakte het foto toestel en maakte er een foto van!

(H) (0 x uitgekomen)

Jonge Johannes!
=
getranformeerd in:
lekkere hunk Yu

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xWeaslyx

    Whahah xD

    idd Girls Rules!

    So Coewl xD

    Ennu Die pic is egt lekker :D:D

    xx Carola (H)

    1 decennium geleden
  • LostAlone

    hij is in 3 worden GE-NI-AAL

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?