CarCrash 5

Weer een nieuw deel.. xD

Mogelijke uitkomsten

Operatie (12 x uitgekomen)

Zuster POV
Als ik weer binnen kom lopen om de jongens te zeggen dat we ze gaan opereren, zijn twee van hun al weg. Ik kijk de andere aan en zeg: "Shana moet hier nog even blijven liggen, zij is er het minst erg aan toe. Aangezien het andere meisje in coma ligt en ze veel schade op heeft gelopen, moeten we haar nu opereren."
De jongens knikken en net als ik het meisje met de bril weg wil rijden zegt de jongen met het lange, stijle haar: "Wacht even, hoe heet dat andere meisje en hoe weet u dat die andere Shana heet?"
"Oh, dus jullie kennen hun niet? Ik dacht dat jullie hun vrienden of zo waren. Shana staat in het dossier bekend omdat ze al eens eerder een ongeluk heeft gehad, maar we weten niet hoe het ander meisje heet, ze is voor ons onbekend. Dus jullie hebben ook geen idee? Want als ze misschien ooit nog bijkomt, is de kans groot dat ze haar naam zelf ook niet meer weet."
De jongens schudden hun hoofd en rij het meisje wat op het bed ligt weg richting de operatie kamer. Voor ik de deur uitga kijk ik nog even naar de twee jongens en zeg: "Ga maar naar de wachtkamer als jullie haar nog willen zien, Shana moet alleen op de kamer blijven. Als jullie bij ze mogen, kom ik jullie daar wel halen."
De jongens knikken en ik loop weer verder.


Even een klein stuk, want moet zo weg.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?