Ben jij populair?

Je wilt vast weten of jij populair bent. Hoe denken ze op school over jou? Ben jij gelieft? Of ben jij een nerd? test'it!

Mogelijke uitkomsten

Suprr populair!!! (31 x uitgekomen)

Jij bent zeker populair!!!! Je bent een glammer girl/boy, en je weet alles van mode af! Alle jongens/meisjes vallen op je, en je hebt veel vrienden en krijgt veel andacht! Wow ga zo door!

Normaal en saai... (16 x uitgekomen)

Jij bent best saai, en normaal. Maar aardig ben je ook, en je stat bijna nooit alleen, en je hebt meestal wel lol. Populariteit hoef je niet, en je bent blij met je leven. goed zo!

Meeloper!! (4 x uitgekomen)

Jij denkt dat je heel wat bent he??? Je wilt heeeeel graag populair zijn, en denkt dat je het ook bent. Maar dat ben je niet! Je loopt mee met de populaire kinderen, en denkt alleen maar aan jezelf! Verander er ff wat aan!

nerd (1 x uitgekomen)

Jij bent een echte nerd!!! Je denkt niet aan je vrienden, maar alleen aan boeken en huiswerk! Maar het is niet zo dat je egoistisch bent, duz. Ik zou wat minder aan je boeken besteedden, en wat meer aan je friends!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • HotGarbagee

    super populaire xD

    1 decennium geleden
  • poekkiePORN

    die foto van nerd!!! je ziet zo wat haar tepels xD!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Nisa

    Normaal en saai :P Saai valt wel mee heb genoeg lol op een dag en om de een of andere reden is mijn lach très aanstekelijk :) Maar verder klopt je beschrijving precies, ik hoef niet perse populair te zijn en ik heb genoeg aan mijn vriendinnen :)

    1 decennium geleden
  • poekkiePORN

    super popi!!(yeah)klopt wel XD

    1 decennium geleden
  • tomfreakske

    popu:P als die jonges da nu ook is vonne è:P;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?