wie van spongebob ben jij?

doe de quiz en kijk welk personage jij bent

Mogelijke uitkomsten

Spongebob (15 x uitgekomen)

Hij werkt in de Krokante Krab. Hij bakt daar de Krabburgers voor de klanten. zijn hobbys zijn kwallenvissen, karate, bellenblazen en met een rifblazer spelen. Zijn beste vriend is Patrick Ster. Hij woont in een ananas op de zeebodem, vlak naast octo. Spongebob woont daar niet alleen, hij woont daar met zijn huisdier gerrit.

Patrick (2 x uitgekomen)

Patrick doet het liefst zo weinig mogelijk. Hij houdt ook van kwallenvissen en karate. Hij is de vriend van Spongebob Squarepants. Hij woont onder een steen op de zeebodem, Naast Octo

Octo (19 x uitgekomen)

Octo Tentakel werkt in de Krokante Krab, daar staat hij achter de kassa. Hij woont in zijn huis op de zeebodem, dit huis staat tussen dat van Spongebob en Patrick. Zijn hobbys zijn klarinet spelen en hij is kunstenaar. Octo Tentakel vind zijn buren Spongebob en Patrick niet echt aardig omdat hij ze erg irritant vindt.

Sandy (28 x uitgekomen)

Sandy is een eekhoorn uit de staat Texas in de Verenigde Staten, maar ze is op de zeebodem gaan wonen. Omdat ze eigelijk een landdier is draagt ze altijd een duikpak. Alleen als ze in haar huis is hoeft ze geen duikpak aan. Haar huis is een waterdichte bol op de zeebodem. Sandy doet veel aan sport zoals karate.

Plankton (1 x uitgekomen)

Planton is de eigenaar van het restaurant De Maatemmer. Dit restaurant loopt niet zo goed. Daarom wil hij het krabburger recept stelen. Dit is hem alleen nog nooit gelukt.

Mr.Krabs (1 x uitgekomen)

Planton is de eigenaar van het restaurant De Maatemmer. Dit restaurant loopt niet zo goed. Daarom wil hij het krabburger recept stelen. Dit is hem alleen nog nooit gelukt.

Mevrouw Puf (4 x uitgekomen)

Mevrouw Puf is de lerares op de vaarschool. Hier kunnen de bewoners van Bikinibroek hun vaarbewijs halen. Mevrouw Puf is ook de lerares van Spongebob Squarepants.

Gerrit (19 x uitgekomen)

Gerrit is de huisslak van Spongebob Squarepants. Hij is niet snel en houdt niet van in bad gaan

mm.man en ms.jongen (6 x uitgekomen)

Meerminman en Mosseljongen zijn twee actiehelden. Ze zijn al oud daarom zitten ze in een bejaardentehuis. Meerminman en Mosseljongen hebben hun eigen televisie serie. Naar deze serie mag Spongebob graag kijken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Digger

    WOEHOO ik ben een slak en bedankt! (6)

    1 decennium geleden
  • Cabbelera

    Sandy!!(cool)

    1 decennium geleden
  • MAGICDAY

    Sandy.

    <3

    1 decennium geleden
  • Deempje

    Sponsiebob (dance)
    (yeah)

    1 decennium geleden
  • xGRAWTCH

    octo(cool)
    GANGSTA xD
    kwou spongebob self syn xD
    dan heb je tenminste wat lol xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?