Welke disney prinses ben jij ?

Iedereen heeft een prinses in zich.
Dus als je je nieuwsgierigheid niet kan bedwingen
en dolgraag wilt weten welke prinses er in jou verschuilt.
Dan ben je hier aan 't goeie adres.

Mogelijke uitkomsten

Belle (3 x uitgekomen)

Jou natuurlijke schoonheid is veel meer dan huid diep.Jij bent een
intelligente en fervent lezer, hunkert naar verre oorden en spannende avonturen. jij bent een trouwe, liefhebbende dochter. Met jou
innerlijke kracht en uiterlijke schoonheid,kan je dingen laten gebeuren.

Pocahontas. (8 x uitgekomen)

jij bent een speelse vrijgevochten jonge vrouw die elke, boom, waterval en wild dier in jou thuis in de bossen kent.Jij houdt van avontuur en opwinding.Jou nieuwsgierigheid en onafhankelijkheid maken je tot een sterke meid met een gepassioneerde geest daardoor veranderen alle mensen die jou kennen.

Jasmin (1 x uitgekomen)

Jij bent een exotisch en vurige schoonheid, je wilt veel dingen doen, zoals gewoon trouwen met de liefde van je leven, de wereld verkennen.Daardoor ben je een sterke, onafhankelijke vrouw, klaar voor avontuur en vrij om het heft in eigen handen.Je hebt zelfs de kracht alles achter te laten en er voor te gaan.

Cinderella. (2 x uitgekomen)

Jij hebt een scherp gevoel voor humor.Ook ben jij heel intelligent,maar dat hou je liever verborgen.Jij hebt een hart vol liefde, die je jammer genoeg aan niemand kan tonen, daardoor vind jij vreugde en liefde in dieren.Jij hebt echte waardigheid,en bent enorm creatief.
Ondanks momenten van liefdesverdriet en teleurstelling,houdt jij je vast aan hoop dat goedheid en schoonheid wordt beloond en dromen die jij hebt gedroomd echt uitkomen.

Sneeuwwitje (1 x uitgekomen)

Jij bent bijzonder mooi. Het zal ook niet verassend zijn als jij veel jaloersheid kweekt bij de mensen om je heen. Maar daar leid jij niet onder, met je kin omhoog ga je door. Dat is geweldig daarom ben je ook zo'n liefhebbende zorgzame vrouw.

Ariel. (14 x uitgekomen)

Jij houdt heel erg veel van je familie en je vrienden en alles om je heen.
Alleen het is niet genoeg, jij bent avontuurlijk ingesteld. Je wilt plekken verkennen, dingen zien die je nooit gezien hebt.Daar heb jij alles voor over, jij bent sterk, dapper en je hebt een hart van goud.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • TaylorSwift

    Ariel (A)

    1 decennium geleden
  • RoLovePluis

    Pocahontas

    1 decennium geleden
  • ChanelLois

    Pocahontas

    1 decennium geleden
  • GwenM98

    leuke quiz
    ik was ariel

    1 decennium geleden
  • hugmy

    Ariel... moet ik nu blij zijn??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?