welke anime/manga serie past bij jou?

anime is een speciale serie uit japan...iets wat steeds meer mensen leuk vinden. misschien is het leuk om de serie een keer op google tv te kijken of op youtube .com

Mogelijke uitkomsten

tsubasa chronicle (2223 x uitgekomen)

romantisch! het gaat over een prinses die verliefd wordt op een gewone jongen. als ze op een dag een ritueel uitvoerd krijgt ze vleugels maar ze verliest al haar veren. de jongen moet voor haar door verschillende werelden reizen om ze allemaal terug te krijgen, want zonder haar veren gaat de prinses sakura dood.

.hack//sign (648 x uitgekomen)

gaat over een jongen die opgesloten zit in een online middeleeuws computer spel. hij herrinert zich niets meer en weet niet wie hij echt is

dn angel (1963 x uitgekomen)

dit gaat over een jongen met een dubbele persoonlijkheid. hij moet met behulp van de zwarte engel dark betoverde voorwerpen stelen. maar dan worden ze allebij verliefd.

samurai x (1098 x uitgekomen)

een jongen uit de late 19e eeuw word verkocht als slaaf. als hij met een groep naar de stad trekt wordt iedereen vermoord, behalve hij. hij wordt gered door een samurai die hem leert vechten. de jongen krijgt van hem de naam kenshin. hij besluit dat hij een nieuwe wereld wil creëren door mensen te doden.

shaman king (940 x uitgekomen)

gaat over een jongen die met geesten kan communiceren. om de 500 jaar komt er een komeet langs die aanduid dat er een nieuw tijdperk aankomt en dat er een toernooi moet worden gehouden om te beslissen wie de mensheid moet redden van de ondergang.

naruto (3558 x uitgekomen)

jongen word in zijn ouderlijk dorp gemeden omdat de kracht van een monster in hem opgesloten is. hij besluit dat hij een hele goeie ninja wil worden om te laten zien wat hij waard is.

chobits (1081 x uitgekomen)

een student die leeft in de toekomst verhuisd naar tokyo om daar bijles te kunnen volgen. de technologie heeft een computer uitgevonden die sprekend op mensen lijkt, persocons. op een avond ziet de jongen een persocon bij het afval liggen en neemt haar mee naar zijn kamer. ze is haar geheugen kwijt en het enige wat ze kan zeggen is chii. ze heeft de missie om te kijken of computers geluk kunnen vinden in de liefde.
(opletten: soms is deze serie een beetje...fout)

Statistieken

Statistieken

Reageer (220)

  • AroonCat

    ooh interessante uitkomst, die wil ik wel proberen!

    5 jaar geleden
  • Uiltjes

    Tsubasa chronicle
    Die wil ik echt graag nog eens kijken!
    Leuke quiz!!!

    5 jaar geleden
  • Luckey

    En angel...
    nee ik kijk Naruto hihihi

    5 jaar geleden
  • AlphaNoodle

    Naruto. Misschien ga ik het ooit een keer kijken. Het verhaal klinkt wel cool

    6 jaar geleden
  • xaM

    Naruto, Jup, die moet ik nog steeds een keertje gaan kijken...

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?