Just A Dead Person That Live On Earth [proloog]

doe gewoon!

Mogelijke uitkomsten

Just A Dead Person That Live On Earth (17 x uitgekomen)

-dat op de foto is Iona-


hoi ik ben Iona. Thuis ben ik stil sommigen zouden zelfs zweren dat ik dood ben maar over dat woord spreek ik niet graag weet je want ik ben namelijk dood ik leef in een andere dimensi. Sommige mensen die in het hiernamaals geloven zien me. Maar nu ja bijna niemand gelooft erin toch? Ach ja wil je nog iets weten? O hoe oud ik was toen ik stierf? Ik ben 4 jaar dood en zou nu ongeveer 17 moeten zijn dus op mijn 13de. Nog iets weten? Op welke manier? Ik ben vermoord door mijn vader meer niet. O doe ik erover alsof het de normaalste zaak is vermoord worden door je eigen vader? Ik heb het hem namelijk zelf gevraagd. het was een de dag na mijn verjaardag iedereen was me vergeten mijn vader had me toen geslagen en geschopt ik kon het niet meer aan hij sloeg en schopte me altijd dus voor ik ging slapen heb ik een briefje heschreven lees maar:
hoi pap ik mis mam echt. Sorry maar ik kan het niet meer aan met jou alleen te leven dus please neem het mes en doe wat je niet laten kunt.

ps:moest je de hint niet begrijpen vermoord me.
xx Iona je liefste dochterxx



Nu weet je wel genoeg over me niet?


Dus kort samen gevat ik ben Iona Ik ben op mijn 13de vermoord door mijn vader omdat ik het zelf vroeg, mensen die ik het hiernamaals geloven kunnen me zien ze kunnen zelfs tegen me spreken maar dat iemand dat ziet verklaren ze die persoon gek denk ik ik zou nu ongeveer 17 jaar moeten zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • PieceOfMeX

    verder sgatz


    xx Nicky!

    1 decennium geleden
  • Saltwater

    ooh kei erg maar zeker verder gaan

    meisi ik lief je <3

    xx..jessica

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?