Just A Dead Person That Live On Earth[2]

Just Me Bill

Mogelijke uitkomsten

Just Me Bill!<3 (11 x uitgekomen)

Bill POV

Ik zit heel de tijd met de woorden in mijn hoofd:Just me Bill wat bedoelt ze en wie is ze? "Tom?" ik kijk opzij maar hij slaapt. "dan niet" mompel ik en loop de trap op, het is te laat om nog naar Loitche te rijden, jep ik en Tom wonen daar niet meer. Ik kleed me uit en ga in mijn bed liggen. Bill? ik open mijn ogen knip mijn lichtje aan en kijk rond,niks! "ik word gek[/u] mompel ik en sluit mijn ogen weer.
//*droom*\\
"hoi Bill" ik draai me om en kijk en 2 bijna zwarte ogen. "hoi" "Bill laat je niet aflijden laat niks naar je hoofd stijgen begin niet naast je schoenen te lopen!" "wie ben je?" "Just me Bill" "wie is just me?" "just me Bill remember that don't forget!" dan word alles wazig en het beeld van het meisje verdwijnt!
//*einde droom*\\

ik schiet wakker 'het was maar een droom maar eend room Bill' ik leg met terug neer. 'maar een droom maar een droom' "hey Bill tegen wie was je aan het praten?" ik kijk naar de deur en zie Tom staan en kijk hem scheef aan "hu:8" "ja 'wie is just me?' vroeg je?" "O dat ik prate waarschijnlijk in mijn droom:)" ik glimlach naar hem en dan verlaat hij mijn kamer.

Tom POV
Bill doet raar echt raar hij roept tegen niemand hij praat tegen iets maar eigenlijk ook weer niemand. Ik snap hem niet vroeger zei hij alles tegen me en ni niets meer




da was het

plz leave a reaction zo dat ik weet of ik verder moet of niet ^_^

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • mlisa

    hey je moet zeker verdergaan dit wordt een kei goede quiz (H)
    -xxx- melissa

    1 decennium geleden
  • OhxMyxLove

    POTVERDIKKEME,
    TWIJFELT ZE NOGSTEEDS OF ZE DOORMOETGAAN.
    LIEVE SCHAT, TYP NOUU !
    IK HEB NET MUSICAL GEHAD EN BEN DOOD OP GEEF ME MEEEER XD

    1 decennium geleden
  • Saltwater

    whaaaaaaaaaaa snel verder
    ni stoppe


    xx...jessica <3
    khou van jéé

    1 decennium geleden
  • PieceOfMeX

    als jij ni snel verder gaat he dan he dan O doe ik het^^ ni da ik weet hoe maar kom da boeit ni ik lief jou mijn bitchy bitchy bitchxx

    xx Nicky!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?