Mijn leven als Freak (Deel 3)

Stukken uit het dagboek uit 1995. Hier is Amy dus 7 jaar oud. Uit elk jaar komen 3 dagboekfragmenten.

Mogelijke uitkomsten

................... (6 x uitgekomen)

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

1995 (5 x uitgekomen)

Lief dagboek.... 24 Maart
Het is nu al weer 3 maanden nadat Mama weg is gelopen. Het was de meest vreselijke kerst die ik ooit heb meegemaakt. (geluukig zijn het er nog niet zoveel) Mama heeft niets meer van zich laten horen en papa geeft mij daar de schuld van. Ik ben bang voor hem. Hij kijkt nu heel anders naar me. Niet meer met die liefde in zijn ogen, maar met woede, woede en nog iets...Ik weet niet wat. Misschien verdriet. Vedriet omdat mama weg is, verdriet omdat ik niet ben wie hij zou willen dat ik ben, verdriet om wat hij nu steeds doet. Hij laat me steeds vaker alleen. Hij zegt dan dat ik oud genoeg ben om voor mezelf te zorgen. Hij zet wat kant en klaar voedsel neer wat ik dan in de magnetron moet doen weet je wel? Hij sluit me nogal af voor anderen. Ik mag geen vrienden mee nemen meer naar huis en ik mag ook niet met hun mee naar huis. Volgens mij is hij bang dat er dan iets gaat gebeuren ofzo.Maarja ik moet weer stoppen want ik hoor papa de trap op komen.

lief dagboek.... 2 Juli
Vandaag was echt verschrikkelijk! Ik werd vanochtend wakker en was duizelig en misselijk. papa riep van beneden dat ik moest opschieten want het was al laat. Ik trok mijn kleren aan met de grootse moeite. Dit lijkt erg, maar wat er op school gebeurde was nog erger! Toen ik de klas in kwam voelde ik wat iedereen voelde...dat was zo raar en eng tegelijk! Ik ging op mijn plaats zitten en keek naar een jongen aan de andere kant van de klas. Ik kreeg toen een schok en zag een kist met een oude man erin. De jongen huilde en ik keek snel de andere kant op. Ik keek naar een meisje en kreeg weer een schok, dit keer zag ik dat meisje in de dierentuin met een aander kleiner meisje. Haar zusje denk ik. En zo ging dat maar door, beelden van de dierentuin, winkels, dode goudvissen, schattige puppy's. Toen hadden we een kringgesprek. Juf vroeg ons wat we gedaan hadden dit weekend en iedereen zei dat wat ik gezien had!! Ik werd daardoor zo bang dat ik begon te huilen. Ik werd misselijk en duizelig. Juf liep snel naar me toe en vroeg me wat er was. Natuurlijk kon ik niets zeggen over wat er was! Ik deed mn mond open om een leugen te verzinnen toen er helaas iet anders uit mijn mond kwam..Ik moest overgeven!! over de nieuwe schoenen van juf!!! Ze stuurde me naar huis waar papa boos vroeg waarom ik hier was. Ik beon weer te huilen en hij wered daar boos van. Hij stuurde me naar mijn kamer en de rest van de dag bleef ik daar...

lief dagboek........ 12 November
Nu mama alweer een poosje terug is lijkt de rus thuis ook weer terug te komen. Vandaag deed ik iets (durf niet te zeggen wat) en ik wist zeker dat papa zou me zou slaan, maar mama kwam er tussen en praatte tegen me. Ik vertelde haar alles. Over wat er gebeurd was, dat ik rare dingen doe en ...alles. Ik was opgelucht toen ik alles verteld had. Mama en ik hebben die dag veel leuke dingen gedaan. Papa was er niet bij. 'Hij wil niet' zei mamam tegen mij. Ik weet wel waarom hij niet wil. Hij haat me..hij is bang voor me...hij kan me niet meer aankijken..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Nachtvlinder

    wow! super super super verhaal en nu snel verder!

    1 decennium geleden
  • Kwak

    Ooh, weird kind, heb je al zin in zaterdag??? Je moet er zin in hebben, dat eis ik. En het ijsje gister was heeeel lekker, en de ijscoboer heeft nu ook discodip en nootjesdip voor op je ijsje! Dat is zoo lekker en je hoeft er niet extra voor te betalen ofzo, hmmm, I LOVE DISCODIP!

    1 decennium geleden
  • XbrokenX

    owkej mensen kom maar op met de reacties!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?