.: Reset nr.1

Het eerste deel van de reeks 'Reset'
Doe eerste het pronoloog!

Mogelijke uitkomsten

School's out! (24 x uitgekomen)

"Kom je nog?", vroeg je tegen Alex. "We komen nog te laat!", vulde Lynsey aan. Jullie hoorde voetstappen van Lynsey's trap komen, toen Alex eindelijk klaar was. "Ik moet m'n tijd nemen als ik er goed wil uitzien hé ;p", zei hij grappend."Jaja, en nu moeten we ons haasten, want we zijn al bijna te laat voor onze diploma-uitrijking!",zei je een beetje paniekerig.(jij en Lynsey zijn in december geboren, dus let niet op de leeftijd.) Jullie deden jullie jas snel aan, en Lynsey deed snel de deur op slot.
Onderweg neuriede Alex het melodietje van '23 years' (zie http//www.myspace.com/markandalex). Julie vonden het mooi, dus jullie lieten hem doen. Jullie babbelden was over vanalles, en uiteindelijk kwam de school na een tijdje in zicht.

Jullie zetten een klein sprintje in, en kwamen uiteindelijk toch op tijd voor de uitrijking.
Jullie ouders waren er niet, omdat jullie uitwisselingsstudenten uit België waren. Jullie waren dan ook héél blij dat jullie hierna, jullie koffers konder maken, om daarna naar huis te vertrekken!

Jullie deden de deur open, en stapten de zaal van het gebeuren in. Blijkbaar waren jullie niet de enigen die net op tijd waren, want er waren nog veel leerlingen die naar hun plaats zochten. Een week van tevoren hadden jullie de nummers van jullie zitjes gekregen, en nu moeten jullie die zitjes zoeken. Omdat er in de school waar jullie zaten, honderden leerlingen zaten, kon dat wel een tijdje duren...
Toen jullie na lang zoeken jullie zitjes hadden gevonden, gingen jullie zitten, en keken naar de directeur die een toespraak ging houden. Jij stopte gewoon één oortje van mp3 in je oor, en gad de andere aan Lynsey, waarvan je wist dat ze graag naar je muziek luisterde.
[Word Vervolgd, Rectie A.U.B?]

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?