Wat ga jij later worden.

iedereen wil wel weten wat hij later wil worden. Doe deze Quiz en kom te weten welk verborgen talent in je schuild.

Mogelijke uitkomsten

actrice (5 x uitgekomen)

je vind het niet er dat je je van alle kanten gaan fotograferen, je staat graag voor de camera. laat de mensen maar op je af komen hoe meer je in de belangstelling staat hoe beter! jij gaat voor de top. Een uitgedaagd leven zie je wel zitten.
Je bent een echte supper ster.

advocaat (2 x uitgekomen)

Je bent iemand die heel studeerd en mensen helpt met hun problemen. je bent een heel sterk persoon en kan ook heel goed geheimen bewaren wat je nog lang zal moeten doen. Je bent een echte advocaat veel succes.

zangeres (2 x uitgekomen)

Jou practige stem mog gehoord worden. je houd van de hoge noten en laat je helemaal gaan tijdens de zangles. Overal waar je bent zing je wel. Je kan alle liedjes van je lievelings zangeres wel duizend keren opnieuw zingen. Laat je stem maar horen!

kuisvrouw (14 x uitgekomen)

het kan jou eigenlijk niet schelen wat je gaat worden, als je maar gelukkig bent en het geld verdiend wat je moet verdienen. Je houd er niet van om in de belangstelling te staan en al helemaal niet om op een podium te verschijnen. Als je maar glukkig bent kan je leven niet meer kapot! Kuis er maar oplos!

ballerina (10 x uitgekomen)

Je houd van dansen laat het graag zien, bent iemand die er alles voor doet om alle danspasjes te kennen en je dans met veel gevoel op het rimthme van de muziek. Later zou je graag al de broemde danstukken eens dansen, zoals het zwanenmeer, de notenkraker, giselle, doncishot,... ik zou zeggen dans maar vrolijk verder!

kinderjuf (18 x uitgekomen)

Je bent een super lief persoon, je help mensen graag, geeft veel om je vrienden, maar het liefste van al ga je tog babysitten bij de buren. je houd ongelofelijk veel van kinderen. Voor jou zij ze schattig, vriendelijk... alleen maar positieve dingen. De kinder zullen dolgelukkig zijn met deze nieuwe kinderjuf!!

Schilder (2 x uitgekomen)

Schilderen, ontwerpen, uitvoeren,... is helemaal jou ding. Je houd er van om op een doek te kladden als klein kind maare nu je ouder bent word je steeds creatiever. Je varieerd van abstract naar realiteit, Schilder er maar op los!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • xFluffyBunny

    Uhm :P Ik kom kinderjuf uit x]
    Correctie (A) Kindermeester x]

    1 decennium geleden
  • Nisa

    Kinderjuf :)

    1 decennium geleden
  • xXLouiseXx

    schilder =( had liever actrice gehad, maar toch: coole quiz !!!

    1 decennium geleden
  • Geke

    kinderjuf,, neey, das niet leuk(wel veel vakantie^^)

    1 decennium geleden
  • Missy1

    sorry dat mij quis niet clopte, er zat een grote fout in, sorry
    actrice :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?