Wat zien mensen in jouw ogen?

Wil je graag weten wat mensen in je ogen zien? Dan is dit een quiz voor jou.

Mogelijke uitkomsten

Emotioneel (21 x uitgekomen)

Jouw ogen vertellen dat je emotioneel bent. Je kunt je gevoelens niet makkelijk verbergen waardoor anderen makkelijk kunnen zien of je verdrietig bent. Maar het is niet omdat je emotioneel bent dat je gemakkelijk gaat huilen bij een droevige film. Nee, dit wil zeggen dat je graag droomd over de mooiste dingen in je leven, en dat te delen met je beste vrienden. Het karakter dat je ogen uitstralen is vriendelijk en meelevend. Mensen zullen gemakkelijker naar jou toegaan als ze in de problemen zitten, omdat ze weten dat jij goed kunt luisteren en meestal ook een goede oplossing vind voor hun problemen.

Mysteries (10 x uitgekomen)

In jouw ogen schuilen mysteries. Jij houd liever je emoties voor jezelf in plaats van iemand anders ermee lastig te vallen. Daarom is het voor anderen moeilijk te zien hoe jij je echt voelt en kunnen ze niet zeggen wat je echt wilt. Maar dat weet jij alleen wel. Enkel je beste vriendinnen kunnen die mysteries ontrafelen. Omdat zij je kennen en weten wat jij wel het liefste wil. Maar voor anderen is het onmogelijk om het te zien. Jij bent graag soms alleen om over het verleden te denken en wat er in de toekomst misschien kan gebeuren. Het karakter dat jouw ogen uitstralen is sociaal maar voorzichtig.

vrolijk (11 x uitgekomen)

Jij bent vaak vrolijk. Mensen noemen je soms de optimist of het zonnetje in huis. Jij ziet de goede kanten van het leven, laat de slechte kanten als regen voor de zon verdwijnen en laat je niet snel van je stuk brengen. Jouw dromen zijn soms heel fanasievol en kleurrijk. Je bent vrolijk en onvoorspelbaar. En vriendinnen gaan graag met je om. Je raakt soms een beetje verveeld als je steeds hetzelfde opnieuw moet doen en zoekt dan naar wat afleiding. Maar je kunt beter goed uitkijken dat dit je prestaties niet beinvloed. Zowel op school als op je werk en dit zou jouw humeur wel eens kunnen veranderen.

Zacht (9 x uitgekomen)

Jij hebt een zacht en soms onzeker karakter. Je weet wat goed is en slecht, maar laat je soms te veel beïnvloeden door anderen waardoor je onzeker word. Maar mensen maken jouw niet makkelijk kwaad en gaan ook graag met jou om. Jouw karakter maakt mensen blij. Je kan misschien wel zacht en onzeker zijn maar dat betekend niet dat je saai bent. Je gaat graag uit met anderen en maakt ook graag plezier. Soms ben je bang om verantwoordelijkheid op te nemen waardoor je liever alles door anderen laat doen en jij de kleine rollen wilt opnemen.

geboren leider (6 x uitgekomen)

Jij bent een geboren leider. Sterk en zelfverzeker leef je in je eigen wereld. Mensen weten dat je niet makkelijk van gedachte veranderd waardoor je erg koppig kan zijn. Velen kijken naar je op omdat je ook veel moed uitstraald. Ze maken jou niet snel bang. Maar kijk uit... Je karakter heeft ook een negatief punt. Je kunt snel en lang kwaad zijn op mensen. Zelf op jouw vriendinnen. Kijk dus goed uit voor je iets zegt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Gwendy

    Mysteries ;D
    Da klopt ^_^

    1 decennium geleden
  • Break

    Emotioneel.

    1 decennium geleden
  • NOUKding

    vrolijk. ;d

    1 decennium geleden
  • TheSjuultjuh

    emotioneel (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?