Welk type jongen past bij jou?

Check met welk type jij het beste matcht! (A)

Mogelijke uitkomsten

Kakker (4 x uitgekomen)

Hij is te vinden op de tennisbaan of bij de hockeyclub. Deze jongen is erg galant, maar heeft een hoge dunk van zichzelf.Hij zal als hij je echt leuk vind er alles aan doen om je te veroveren. Je ontmoet hem voor het eerst op een hockeyfeest.

Nerd (9 x uitgekomen)

Hij is erg slim. En draagt vaak kleren die al jaren uit de mode zijn. Hij kan zich goed concentreren op 1 ding ( jou? ). Deze jongen vind je op de dam-club of in de schoolbieb. Op jullie eerste date eet je samen met zijn ouders bij hem thuis.

PopieJopie (33 x uitgekomen)

Deze jongen is vaak te vinden bij zijn vrienden. Hij is niet verlegen en schaamt zich nergens voor. Hij loopt mee met de laatste mode. En hij houd van sporten. Veel meisjes vinden hem leuk en daar maakt hij soms misbruik van. Deze jongen verover je door hard to get te spelen, zo zal hij niet snel op je uitgekeken zijn. Op jullie eerste date ga je met hem uit eten en daarna naar een actiefilm in de bios waarbij je lekker tegen hem aan kan kruipen als het te spannend word.

De emo (2 x uitgekomen)

Deze jongen is erg gevoelig. Hij uit het in zijn kledingstijl. Je herkent hem aan zijn skinny jeans, een punkachtig kapsel en vaak dikke eyeliner. Op jullie eerste date gaan jullie samen naar de bioscoop en kiezen een zielige romantische film uit.

De hiphopper (19 x uitgekomen)

Je herkent hem aan zijn basketball achtige shirts, wijde broeken die halverwege zijn kont hangen. En zijn enorme kettingen en witte sneakers. Hij houd van breakdance. Is niet verlegen en je vind hem op de straat. Of bij basketballveldje. Op jullie eerste date gaan jullie samen naar kijken naar een breakdance wedstrijd. Of gaan naar een optreden van lil wayne.

Skater (24 x uitgekomen)

Je herkent hem aan zijn skateboard. Die heeft hij bijna altijd bij zich. Vaak heeft hij wijde broeken. En petjes op. Je vind hem bij de skatebaan. Op jullie eerste date ga je samen wat drinken en chillen bij de skatebaan terwijl jij hem aanmoedigd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • MyCuties

    De emo!:$

    1 decennium geleden
  • Moustaches

    hiphopper (cool)

    1 decennium geleden
  • xLoontjuh

    popiejopie??xD

    Ja, dus niet(puh)
    Ik hoef geen populair gastje, liever iemand die lief is!(A)

    1 decennium geleden
  • Greyback

    yaaay Emo (yeah)
    Ik ben de enige met emo :O
    Emo = coowl XD

    1 decennium geleden
  • Jealousy

    Skater xD
    I like skaters
    maar emo boys zijn ook hot

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?