In welk fantasy boek hoor jij thuis?

Er bestaan een hele hoop fantasy boeken, maar ieder boek is anders. Sommige boeken zijn magisch, bijna sprookjesachtig, terwijl sommige boeken spannend zijn en vol angst zitten. Van welk fantasy verhaal zou jij de hoofdpersoon kunnen zijn? Test het hier!

De eerste paar vragen zijn een soort mini verhaaltje, waarin jij de hoofdpersoon speelt en reageert op de gebeurtenissen in de vraag.
Daarna volgen algemene vragen.


~Voor de quizzenwedstrijd van LoonyLuna

Mogelijke uitkomsten

The Hunger Games (233 x uitgekomen)

Jij hoort helemaal thuis in The Hunger Games!

"Het verhaal speelt zich af in de toekomst in Noord-Amerika, waar zich een nieuw land heeft gevormd, namelijk Panem, dat 12 districten telt en een hoofdstad, het Capitool. Oorspronkelijk waren dat 13 districten, maar in een opstand van 74 jaar geleden heeft het Capitool het 13e district genadeloos afgeslacht. Als een herinnering voor de rebellen aan die opstand, werden de Hongerspelen in het leven geroepen. Dit houdt in dat elk jaar van elk district twee deelnemers (een meisje en een jongen) tussen 12 en 18 jaar moeten participeren in de Hongerspelen, een gevecht tot de dood waar het hele land verplicht naar moet kijken."

Jij zou de perfecte deelnemer in The Hunger Games zijn, je bent moedig, sterk, snel, slim en niet bang om te doden. Waarschijnlijk ben je erg goed in lichamelijke activiteiten, zoals sport. Je zou een geweldige Tribuut zijn en zelfs winnen!

GONE (81 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in de GONE-boeken!

"Op een normale schooldag, ergens in een stadje genaamd Perdido Beach, gebeurt er iets vreemds. Sam Temple ziet tot zijn verbijstering zomaar ineens de leraar geschiedenis verdwijnen. Ondertussen is iedereen boven de vijftien jaar verdwenen, op hetzelfde moment, in heel Perdido Beach. Er breekt al snel een chaos uit, er zijn baby's en peuters die verzorging nodig hebben, maar er zijn geen volwassenen. Ook ligt de verbinding bij zowel mobiele telefoons, televisies en internet plat. Er bevindt zich ook een vreemde muur waardoor ze opgesloten zitten. Het gebied met de kerncentrale als middelpunt, noemen ze de FAKZ (Fall-out Alley Kinder-Zone). Ze zitten vast en kunnen niet meer verder. Maar dan ontdekken de kinderen onder de vijftien jaar, dat ze over een gave beschikken. Buiten de stad bevindt zich ook een groep die hoort bij de school: Coates Academy, een school voor moeilijk opvoedbare kinderen. Caine (de leider van het groepje) sluit zich bij Sam aan, en hij lijkt heel aardig te zijn. Maar al snel verandert hij in een gemeen iemand. Wat moeten ze doen? En hoe moeten ze uit de handen blijven van het gemene groepje van Caine? Er zijn heel veel vragen, maar heel weinig tijd, want Sam wordt bijna vijftien jaar..."

Jij bent een survivor, voor iedere situatie kun jij een oplossing verzinnen. Je bent slim en weet je uit veel situtaties te redden. Daarnaast ben je ook behulpzaam en wil je graag je medemens helpen.

Harry Potter (211 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in Harry Potter!

"De boeken gaan over Harry James Potter, die op elfjarige leeftijd ontdekt dat hij magische gaven heeft en op Zweinstein mag studeren. Rowling heeft hiervoor een complete en tamelijk consistente mythologie geconstrueerd waarin de verhalen zich afspelen. Hierin komen vele elementen naar boven die ook in veel andere succesvolle kinderboeken terug te vinden zijn, maar wel op een heel eigen en originele wijze."

Jij droomt stiekem van magische krachten, tovenaars, heksen en magische wezens. Je bent een dromerig type en denkt veel na over dingen. Daarnaast ben je ontzettend moedig, wat veel mensen niet verwachten van een stil persoon als jij. Maar als jij uit je schulp kruipt, ben je ontzettend sterk!

Inheritance Cycle (321 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in de Inheritance Cycle serie!

"De verhalen van Eragon spelen zich af in de fictieve wereld Alagaesia, waar de jonge Eragon in het bezit van een draak komt en het op moet nemen tegen de duistere koning Galbatorix en zijn volgelingen. Eragon, die samen met zijn draak Saphira een bijzondere band smeedt, blijkt uiteindelijk één van de laatste mysterieuze Drakenrijders te zijn en de enige die Alagaesia van de onderdrukking kan redden."

Betrap jij jezelf er ook weleens op dat je dagdroomt over andere werelden, ver van hier vandaan? Houd je soms van draken? Geen wonder dat jij in de wereld van Eragon thuis hoort! Om in deze wereld te kunnen overleven moet je dapper zijn, ontzettend dapper, en je moet goed kunnen weten wie je vrienden en wie je vijanden zijn. Je bent in staat de goede weg te kiezen en de slechte te mijden. Knap!

Twilight (145 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in de Twilight serie!

"Twilight is een serie fantasie/romantiek-romans, geschreven door Stephenie Meyer. De serie draait om Isabella "Bella" Swan, een tiener die na te zijn verhuisd naar Forks verliefd wordt op een vampier genaamd Edward Cullen."

Je bent een romantisch type, bereid om alles op te geven voor jouw ware liefde, of je diegene nu al gevonden hebt of niet. Je hebt je altijd al anders gevoeld dan anderen, maar waarom, dat weet je niet precies. Komt het misschien door je passie voor vampiers en weerwolven?

Statistieken

Statistieken

Reageer (153)

  • WickedWyvern

    Inheritance Cycle! Ja inderdaad!

    7 jaar geleden
  • Elsketjee

    Hunger games! Vind twilight ook geweldig

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Twilight? O.O
    Ik snap echt niet hoe ik bij deze uitkomst uit ben gekomen XD
    Ik hoor toch liever thuis in GONE ;p

    9 jaar geleden
  • Koekeloekie

    Gone JEEEEH ben nu bezig met lezen in deel 4 :D kei leuk boek ik heb alleen eragon en twilight niet gelezen

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    The Hunger Games.
    OMG IK HOU ZO VEEL VAN DIE BOEKEN EN DE FILMS. EN HAYMITCH xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?