Wat ben jij?

Ik was van die quizjes aan het doen over welke style er bij mij past, en ik had bij sommige echt zo van: OMG, er klopt geen ene (XXX) van.. Dus ik heb er nu zelf 1 gemaakt, miss ben je het zelf totaal niet eens met de uitkomst, want iedereen is anders, dus 2 gothics (bijv.) zijn ook anders, ook al hebben ze dezelfde style...

Mogelijke uitkomsten

Gothic (27 x uitgekomen)

Jij bent een Gothic, of je hebt een style die veel op gothic lijkt. Er zijn verschillende soorten Goths. Hier een paar voorbeelden:

De antiquity stijl Een Gothic style die er een beetje middeleeuws uitziet (zie plaatje)
De cyberpunk / cybergothic stijl Deze Gothic style heeft erg veel lak jurkjes en net panty's of shirts. Vaak worden er veel kleuren gebruikt in deze style.
De fairygoth stijl Deze style is erg sprookjesachtig. Het lijkt veel op elfen kleding en soms zie je mensen ook met vleugels lopen.
De spice goth stijl In deze Gothicstyle worden vaak korte jurkjes gedragen. De make-up is erg verschillend.
Gothic Lolita Deze Gothic style bestaat nog niet zo heel lang. het komt uit Japan en daarom zal je op Google ook veel Japanse meisjes in deze kleding zien. Deze style is schattig en er wordt veel zwart, roze en wit gedragen.

Meer informatie over al deze gothic sorten? Ga naar http://www.gothic-nederland.nl/

Punk (35 x uitgekomen)

In deze style zitten veel kleurtjes. Vaak staat het haar recht omhoog en dragen ze veel kleurtjes. Een punker valt erg op en dat is met een doel. Een punker is het niet eens met de wet en laat dat zien door kleding te dragen wat niemand anders heeft.
Tegewoordig worden Punkers Punk omdat ze het haar, de muziek en de kleding mooi vinden.

Meer weten? Ga naar http://www.freewebs.com/kleding4you/P-800.htm

Emo (50 x uitgekomen)

Deze style is moeilijk uit te leggen.
Ik heb een paar kenmerken opgezocht van emo's. Als je emo bent hoef je het niet te dragen natuurlijk, je bent zo emo als je je voelt, maar veel emo's dragen:
- Beetje baggy of superskinny jeans
- Sneakers of All Stars
- Vintage (sport)vestje
- Een piercing in bv. je lip of kin
- Een nerdy bril (à la Viktor & Rolf)
- Soms een haarbandje
- En de belangrijkste: het emo-kapsel.

Het emo kapsel is vaak in laagjes geknipt. De kleur maakt niet uit, maar zwart komt het meeste voor.

Vaak noemen Emo's zichzelf geen emo. het is de naam die hen gegeven wordt. Emo's zijn zichzelf, helaas ben je gelijk anders als je een eigen style hebt, en om dat een naam te geven, is eo bedacht. Oorspronkelijk is emo een muziek style...

Meer weten? ga naar http://www.girlscene.nl/fashion/kledingtips/2007/mei/Emo

Huppelkut (10 x uitgekomen)

Huppelkut is niet echt een style. Het is een naam die je krijgt van mensen die een eigen style hebben. Als je een huppelkut bent draag je vaak felle kleuren make-up, en heb je vaak merk-kleding aan. Je vinhd jezelf meestal helemaal geweldig, en dat laat je blijken ook...

Loser (4 x uitgekomen)

Jij DENKT dat je emo, Goth of punk bent, maar eigenlijk ben je gewoon een WANNABE. Zoek eerst dingen over ze op, voordat je ineens Emo, Goth of punk wordt. Je hebt alle vragen ingevuld om een G/E/P te lijken omdat je denkt dat ze zo zijn, dat Emo's en Goths in zichzelf snijden, en dat Punkers áltijd hun haar in een hanenkam hebben. Dit zijn allemaal vooroordelen. Bij elke style staat een site die over het onderwerp gaat, dus kijk daar maar ff op ;)

Jezelf (70 x uitgekomen)

Jij bent jezelf. Je loopt niet speciaal met de mode mee. Je draagt wat je zelf leuk vind, en je wilt niet bij een speciale style horen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • bettetje

    jezelf jeeh!! (yeah)

    7 jaar geleden
  • LOVEYONI

    emo.

    1 decennium geleden
  • LolaStrike

    emo.
    ik denk het wel een beetje...

    1 decennium geleden
  • roaar

    emo
    hummm een deel klopt maar maar eigenlijk ben ik meer mezelf

    1 decennium geleden
  • HelloMyHate

    punk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?