ben jij gelukkig?

ben jij gelukkig? een moeilijke vraag. 'ben ik werkelijk gelukkig? mijn vriendinnen lijken het allemaal goed voor elkaar te hebben. ze lijken echt gelukkig met hun leven. en optimistisch over hun toekomst. ik blijf me echter maar afvragen of dit echt het leven is dat ik wil, of mijn twijfels over de toekomst normaal zijn of dat ik misschien iets in mijn leven moet veranderen...' dit zijn zo van die gedachten die iedereen wel eens heeft. en vaak is ons antwoord: geen antwoord. we stoppen deze akelige vragen en twijfels snel weg en storten ons hals over de kop in het werk, de studie. we vluchten weg in dagdromen over de vakantie en laten de situatie verder zoals die is. gelukkig of niet. wat maakt het uit?...

en of het uitmaakt! wij hebben, zoals gewoonlijk weer een klein testje voor je. een kleine quiz die je vooral niet te serieus moet nemen, maar die je misschien wel aan het denken zet.

Mogelijke uitkomsten

kop op... (0 x uitgekomen)

ok, laten we het maar eerlijk zeggen: volgens ons ben je op dit moment niet echt gelukkig. of lukt het je niet om van alle mooie dingen in het leven te genieten. niets verontrustends, hoor. maar probeer je eens voorstellen hoe je leven eruit zou zien als je het vanuit een ander, positiever gezichtspunt zou bekijken! problemen hebben we allemaal. de een meer, de ander minder. maar het verschil zit 'm vooral in de manier waarop je ermee omgaat. het is de houding waarmee je het leven tegemoet treedt, die bepaalt hoe gelukkig jij wel of niet bent. als je de dingen met optimisme en moed bekijkt, ziet alles er al weer heel anders uit. geluk ligt in ons zelf. laten we geen alibi zoeken in externe omstandigheden. wij bepalen zelf (voor een groot deel) hoe gelukkig we zijn. probeer het maar eens!

het gaat goed! (23 x uitgekomen)

je beleeft gelukkige momenten die afgewisseld worden door rustigere moment. je leven wordt bepaald door pieken en dalen. soms voel je je als in de zevende hemel, het volgende moment zit je in zak en as... geen paniek. dit hoort nu eenmaal bij je karakter en misschien houden de mensen om je heen juist daarom van veel van je. ook al laat je je soms teveel gaan en verdrink je op ongelukkige momenten misschien een beetje teveel in het zelfmedelijden. waar of niet?

MISS HAPPY!! (19 x uitgekomen)

woow! als je echt zoveel punten hebt gescoord, ben je 'miss geluk' in persoon. misschien vinden sommige mensen je wat oppervlakkig, maar luister daar maar niet naar. je hebt een vrolijke aard en probeert de dingen altijd van de optimistische kant te bekijken. een goede eigenschap waar menigeen jaloers op zal zijn. we hebben geen enkele goede raad voor jou. misschien kunnen we beter aan jou vragen wat wij moeten doen om gelukkig te zijn...

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Ammie16

    MISS HAPPY !!!!! (hoera)(yeah)(hoera)(Y)(dance)(Y)(dance)

    9 jaar geleden
  • Warg

    Het gaat goed!

    1 decennium geleden
  • xOomphxDero

    het gaat goewd:P

    1 decennium geleden
  • Kenzkid

    Miss happy.
    Njah, t kán niet beter :(

    1 decennium geleden
  • unexplain

    i`m happy..
    xx mich (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?