Ben jij New Age?

We kennen allemaal de stroming New Age. Het heeft vooral met spiritualiteit te maken, het zelfbewustzijn, maar ook het bewustzijn met de natuur en de aarde. Ben jij New Age?

Mogelijke uitkomsten

New Age (8 x uitgekomen)

Je bent bewust van het feit dat er een New Age komt. Mensen noemen je vaak "zweverig" - blijf dus wel met beide benen op de grond. Het is goed dat je innerlijk aan jezelf werkt en ook bewust bent van natuur, maar bedenk dat deze New Age, als deze werkelijk bestaat, nog geen werkelijkheid is.

Gelover (2 x uitgekomen)

Je gelooft wel dat dit soort dingen bestaan. Maar of het allemaal waar is ... je hebt zo je bedenkingen, of je bent meer overtuigd van je religie. Je bent dus niet New Age, maar de optie bestaat voor jou wel degelijk.

Twijfelaar (8 x uitgekomen)

Je twijfelt of dit allemaal waar is. Je twijfelt wat er in je hoofd omgaat en of er wel meer is dan hemel en aarde. Misschien moet je meer lezen over deze onderwerpen, zodat het voor jou duidelijker is.

Atheďst (3 x uitgekomen)

Je gelooft geen snars van New Age of religies. Geesten, spiritualiteit, moeder aarde, God .. pfah! Wat een onzin. Jij bent gewoon die nuchterige Hollander of Vlaming. Maar misschien moet je er wat meer over lezen ... om je vervolgens dood om te lachen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?