Wie ben jij uit Fairly Odd Parents?

Op wie lijk jij het meest uit Fairly Odd Parents?
De slimme AJ, de verwende en populaire Trixy, de gemene Vicky of toch één van de toverfeepeetouders zélf? Test het nu!

Mogelijke uitkomsten

Timmy (86 x uitgekomen)

Je bent een beetje onzeker. Het is maar goed dat je feeënpeetouders hebt, want anders zou je leven al helemaal saai zijn. De enen van je gemene leraar Crocker stapelen zich op, Vikky maakt je een slaaf, maar herinner wel dat je ouders van je houden, ook al sporen ze niet.

AJ (10 x uitgekomen)

Gaaaf! Jij bent slim, en hoe!
Nog nooit een beruchte één gehaald bij Crocker, een geheim lab onder je kamer en een mooi huis. Maar je moet het wel zo houden! Sanjay kan er ook wat van en misschien haalt hij je wel in.

Chester (4 x uitgekomen)

Ondanks je armoedige en uit elkaar vallende caravan, heb je toch die uitzinnige beugel waarmee je van alles kan doen!
Zo help je je vrienden er mee uit te brand en laat je je met papieren-zak-beklede vader glimmen van trots. Maar pas wel op!

Vicky (24 x uitgekomen)

Je bent puur slecht en macht is je tweede naam! Jij lijkt op Vicky, de gemeenste oppas die je kunt hebben. Liefde bestaat niet, alleen geld. En de Turners troggel je maar al te vaak af! Zoek een rijke vriend om Timmy eindelijk een keer te laten ademen...

Cosmo (6 x uitgekomen)

Jij bent een onnozele gans. En wat voor één! Van een puinhoop weet jij een nog grotere puinhoop te maken! Voor de rest ben je een echt moederskindje, en je zou maar wat graag de rest van je leven bij haar in huis blijven wonen ...

Wanda (98 x uitgekomen)

Jij bent verstandig. Zo verstandig zelfs, dat jij meestal weet te voorkomen dat anderen een ramp veroorzaken. Met een onnozel typje als echtgenoot en een ongelukkig petekind heb je het nog zwaar!

Pap (2 x uitgekomen)

Jij bent op z'n zachtst gezegd .. nogal vreemd. Hoe je aan zoveel geld komt door je baan als potlodenkluiver is een raadsel, maar dat je van je kind houd is wel zeker, ook al heb je nooit tijd.

Mam (21 x uitgekomen)

Ben jij nog vreemder dan je partner en houd je van "dooie, piepende bloemen"? Dan lijk jij het meest op Mam Turner. Je besteed alleen maar tijd aan je partner, je kind kan je gestolen worden, hoewel je van hem/haar houdt ...
Voor de rest kan je geweldig taartenbakken!

Crocker (33 x uitgekomen)

Geloof jij ook dat Feeënpeetouders bestaan? En vind jij niets heerlijker dan enen geven aan je leerlingen? Dan ben je gewoon typisch Crocker. Iedereen vind je een psychopaat, een gek, maar jouw kan dat niks schelen. Als je maar kan bewijzen dat die feeënpeetouders wel degelijk bestaan!

Trixy (89 x uitgekomen)

Jij bent oogverblindend mooi en word gek als je geen complimentjes krijgt. Ze vallen gewoon als bosjes voor je!
Het helpt natuurlijk ook dat je rijk bent .. maar je bent wel allergisch voor het 'mindere volk'...

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • Wolfwood

    Wanda! haha

    1 decennium geleden
  • lollypop1

    Wanda

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    Timmy xD

    1 decennium geleden
  • xDeepsnow

    Crocer ,, is niet waar sorry

    1 decennium geleden
  • Caged

    timmy xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?