Wat zit er in jouw schooltas??

met je schooltas in de aanslag ben jij weer (bijna) klaar voor het nieuwe schooljaar. Wat stop jij er allemaal in en welk soort tas past het best bij jouw Quiz it!!

Mogelijke uitkomsten

De school-beautycase (69 x uitgekomen)

jouw schooltqas is bijna een beautycase. Voor schoolspullen heb je amper plek, want er moet geoeg ruimte zijn voor je: lipgloss, mascara spiegeltje wattestaafjes en tissues.. school vind je wel belangrijk, maar er zijn ook andere interesering ding te doen de nieuwste gossip van je friends vind jij bijvoorbeeld leuker dan wiskunde

De hutkoffer (30 x uitgekomen)

Jij hebt de allergrootste schooltas van de heleschool jouw tas lijkt op een hutkoffer en je sjouwt je de heledag KAPOT school is heel belangrijk voor je je bent eook een echt boekenworm. nauurlijk naatuurlijk kijk jij ook nuit naar de nieuwe film met orlando bloom. En doordat je zooveel leest ben jij altijd op de hoogte van het laaatste nieuws (slim he??)

De bodemlodze put (37 x uitgekomen)

jouw schooltas heerst een complete chaos! er is van alles e vinden van make-up naar ehbo en daarvan weer naar eten zoals theezakjes broodjes en nog wel meer maar in het kort jij het een overvolle schooltas

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Noah98

    de bodemloze put..(N) Maar er zijn zo wel jongens in men klas die als ze iets moeten uit hun tas halen heeeel erg moeten zoeken en dan uiteindelijk een hele stapel papier op hun bank leggen waartussen ze hun huiswerk gaan zoeken;)

    1 decennium geleden
  • Muziekje

    De school-beautycase :P Leuk quiz(flower)

    1 decennium geleden
  • hartjee

    De school-beautycase,,
    en ja dat van: de nieuwste gossip van je friends vind jij bijvoorbeeld leuker dan wiskunde,, kopt helemaal=D

    1 decennium geleden
  • sofke

    bodemloze put

    1 decennium geleden
  • lislis

    nou ik heb er wel soms make-up in zitten

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?