wat voor een jas shop jij komende winter?

ikzelf zit er altijd mee wat voor een jas ik in de winter moet dragen. ik maak deze quizlet dus eigenlijk ook een beetje voor mezelf, anders kom ik er nooit uit! ik hoop dat jullie er ook plezier van hebben en een jas shoppen die bij je past. suc6!(Y)(K);)

Mogelijke uitkomsten

jas met bontkraagje (3 x uitgekomen)

dit is echt een jas voor populaire chikies zoals jij. in jouw popi wereld zijn deze helemaal hip, wel een beetje duur of moeilijk te vinden. als je het ervoor over hebt neem je het sexy model: rond je buik is-ie strak, en daarboven zit er vulling in. niet van schrikken, zelfs met zo`n model loop je er niet bij als een hoer.

sexy en hippe jas. (4 x uitgekomen)

een beetje openvallen mag van jou wel, alleen is het niet zo handig om deze jas in de winter te dragen. in de zomer maak je er overal indruk mee. of varieer net zoals op de foto, met een staart of knot en een grote zonnebril. maar voor een winterjas moet je toch echt iets anders zoeken.

supercoole jas (6 x uitgekomen)

deze jas is stoer, brutaal, cool, en aantrekkelijk. mijn favoriet! deze jas past echt bij zo`n stroere chick als jij!

warme handy jas. (6 x uitgekomen)

zo erg hoef je je er nou ook niet voor te schamen, hoor. trek bij blauw, rood, en paars een witte hoodie onder aan, bij oranje een rose en bij een rose een zwarte of oranje. je bent weer helemaal cool. bovendie is deze jas ook erg handig, want hij is warm en je kan er goed in bewegen. als je het toch niet durft, haal dan een vriendin over om samen met jou zo`n jas te dragen. wedden dat je er in no time vanaf bent?

leren jas (4 x uitgekomen)

deze jas is vooral mooi bij een lictbruine huid. deze jas is water en geurbestendig, dus handig als je ouders (of misschien jij) roken. je kledig gaat er niet naar ruiken, zolang je een goede kwaliteit leer hebt. wat hier ook zo cool aan is, is dat je er als een diva bijloopt en er van alles en nogwat bij kan doen; zonnebril, tas, reusachtige oorbellen, spijkerbroek, alle soorten schoenen,het liefst alles bij elkaar!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Elements

    haha een handy jasxD Liever niet eigenlijk! HahaxD

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Een super coole! :D

    1 decennium geleden
  • Reepicheep

    sexy en hippe jas:P
    ja man x3 ik zie mezelf al sexy doen x3 *kuch*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?