Hoe handig ben jij???

Plak jij fluitend de band (van de fiets die je uiteraard zelf in elkaar hebt getimmerd) en flans je daarna in no time een hele oufit in elkaar achter de naaimachine, of kun je nog niet eens een knoop aan je bloes naaien? Je raadt 't al: Check hier hoe handy jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Klunsje (23 x uitgekomen)

Face it: jij bent echt een superkluns. Een gereedschapskist heb je nog nooit van binnen gezien en zelfs een knoop aannaaien is jou teveel gevraagd. Het enige waar jij goed in bent, is klusjes delegeren. Best makkelijk om andere altijd het moeilijke werk op te laten knapppen, maar wat als er een keer niemand anders in de buurt in? Dan zul je het toch echt zelf moeten doen...

Best handig (51 x uitgekomen)

Een stuntel ben je niet, maar om nou te zeggen dat je erg handig bent? Nou, nee...Oké met wat moeite weet je best hoe die dvdspeler werkt, maar in één keer de juiste sleutel uit de gereedschapskist van je lover pakken, gaat je net iets te ver. Zoveel verstand van klussen heb je nu ook weer niet. Geeft helemaal niets; je doet in ieder geval je best.

Handy Girl (55 x uitgekomen)

Geen probleem in huis is jou te gek: jij fixt 't zonder moeite. Moet er een band geplakt worden? Jij kunt het. Zelfs met de meest hardnekkige vlekken weet jij raad. Je bent dan ook dol op het vak handvaardigheid, en Bouwval Gezocht of Hoe Schoon Is Jou Huis zijn vast een van jou favoriete tv-programma's. En daar hoef je je helemaal niet voor de schamen. Handig toch om zo handig te zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Bellenijntje

    Klunsje =P

    1 decennium geleden
  • niels

    ggrroomm...

    1 decennium geleden
  • Geke

    best handig

    1 decennium geleden
  • niels

    Heey ik ben broertje van Niels (is eigelijk een meisje maar wist geen naam dus deed ze maar de naam van haar neefje) (hoera)(hoera)(yeah)

    1 decennium geleden
  • iErtjeee

    KLUNSJE:p da benk SekErS(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?