Welke boy uit Harry Potter is jouw BF?!

een zoveelste hp quiz XD

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (137 x uitgekomen)

Jij hebt Harry ontmoet toen je in het vierde jaar naast hem zat te leren in de bibliotheek, je hoorde iets over draken en nu jouw favoriete vak toevallig fabeldieren is, heb jij hem geholpen te leren over die draken. Sindsdien zie je hem steeds kijken als jullie in de klas zitten en na een tijdje vroeg hij of hij naast je mocht zitten omdat "toevallig" de andere plekken al bezet waren. Jullie hadden het echt superleuk samen tijdens die les en hebben elkaar na die dag steeds vaker "gezien" ook buiten school om in Hogsmead. Hoewel veel meisjes jaloers waren wist je dat Harry jou toch echt het leukst vond.
Jullie eerste kus was onder de mistletoe met kerst, ohhh wat romantisch ik weet zeker dat hier een toekomst in zit!

Draco Malfoy (134 x uitgekomen)

Je hebt hem ontmoet in jullie eerste les toverdranken, er was geen plek meer dus je besloot naast hem te gaan zitten. Hij keek je eerst wat wantrouwig aan maar nadat hij het slytherin embleem op je robes zag werd hij wat kalmer. Ook werd hij voor bijles in herbology bij jou gezet omdat je daar goed in bent. Hij begon je al snel te vertrouwen en maakte steeds meer oogcontact, en ging hij naast je zitten bij bijna elke les. Ook corrigeerde hij vaak je aantekeningen bij toverdranken en wist hij altijd wat te doen en wat te zeggen als je weer eens zonder huiswerk zat. Op een bepaalde dag sleepte hij je gewoon achter een schilderij en begon hij je te zoenen, natuurlijk vond je dit niet erg ;), tenslotte is hij de meest sexy badboy in de school. sinds die kus zijn jullie bij elkaar geweest, en hoewel hij het nooit tegen iemand heeft gezegd het was overduidelijk.

Neville Longbottom (58 x uitgekomen)

Jullie kenden mekaar natuurlijk al erg lang als vrienden, hij was je nooit erg opgevallen, tot in the battle of hogwarts. De moed die hij toen liet zien was niet te evenaren en jij begon eigenlijk een beetje een gevoel in je buik te krijgen, maar je ontkende het, omdat het wel eens slecht zou kunnen uitpakken. Toen je nadat Voldemort dood was naast hem ging zitten in de grote zaal kwam er niet veel meer uit dan "hey" eigenlijk van beide kanten. Jullie raakten uiteindelijk wel aan de praat en per ongeluk liet je toch doorschemeren dat je hem leuk vond, gelukkig deed hij dat ook. Wanneer jullie besloten even naar buiten te gaan raakten jullie op de een of andere manier verstrengeld in een kus, daarna is het nooit meer hetzelfde geweest.

Ron weasley (34 x uitgekomen)

Hij begon gewoon een keer gezellig tegen je te praten en je wist niet goed wat je overkwam, maar uiteindelijk bleek het dus dat er wel ergens een klik zat. Jullie hebben verder nog vaak gesproken maar niet echt veel diepere gesprekken ofzo. Totdat je hem een keer zag panieken over zijn huiswerk en je hem ging helpen, je stond erop dat hij het zelf zou doen met alleen een beetje hulp om het efficienter te kunnen maken, maar uiteindelijk heb jij toch de helft afgemaakt. Hij was je zo dankbaar dat hij je een knuffel gaf en toen jullie elkaar daarna aankeken liep het iets anders, maar de zoen was geweldig en sindsdien zijn jullie echt een schattig koppel.

Percy Weasley (11 x uitgekomen)

Je hebt altijd al een zwak gehad voor wat oudere jongens, en daarom toen klassenoudste Percy je had gezien toen je te laat van de bibliotheek terug ging werd je helemaal rood. Hij keek je recht in je ogen en stelde voor met je mee te lopen naar de common room. Je knikte wat verlegen en liep mee, hij vroeg ook of er iets was, want je bent normaal nooit zo verlegen. Je keek hem recht in de ogen en oh! Daar ging het mis, jullie werden door mrs. McGonagall gesnapt terwijl jullie elkaar zoenden midden op de gang.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • DeathEaterxx

    draco <3

    8 jaar geleden
  • Ristridin

    harry
    (Y)

    8 jaar geleden
  • kokololaa

    harry

    8 jaar geleden
  • HeilenaLipperts

    Percy is mijn kerel, menseuh! Maar ik vond de laatste vraag best onnozel, sorry.

    8 jaar geleden
  • Tribbiany

    nevilleee, hij is cutee, maar zijn snor is lelijk\

    Ja Matt heeft zijn snor laten staan, kijk maar op zijn insta..

    Maar verder is hij <3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?