Welke GothicStijl past bij Jou?

Kijk hier welke stijl het beste bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk de vragen te beantwoorden.

Mogelijke uitkomsten

Antiquity (1628 x uitgekomen)

In deze stijl worden voor de dames wijd uiteenlopende jurken/rokken gedragen en strakke lijfjes. De kleuren die voorkomen zijn vooral zwart, rood, groen, paars, blauw en ook wit. De stoffen die worden gebruikt zijn meestal fluweel maar ook kant en velours. De mouwen bij deze stijl zijn ook languiteenlopend tot punten. Armstukjes/Handschoenen zijn vaak met mooie figuren en qua sieraden worden voornamelijk mooie kettingen gebruikt met veel kralen (zie plaatje) Als schoenen worden vaak hoge rijglaarzen of puntschoenen gebruikt. Voor de mannen worden vaak een broek met gillet en soms stropdas gedragen. Beide dragen ook wel een mantel.

Lolita (993 x uitgekomen)

Lolita komt oorspronkelijk uit Japan en lijkt weinig op het Europese gothic en bestaat relatief kort. Lolita bestaat uit veel verschillende stijlen, waaronder EGL (elegant gothic lolita) en SGL (sweet gothic lolita). Er worden vaak korte rokjes en jurkjes gedragen door de meisjes. Lolia's dragen niet veel zwart maar meer wit, rood, lichtroze en lichtblauw maar er zijn natuurlijk ook zwarte lolita kledingstukken. Deze stijl is ook wel 'schattig' te noemen met de strikjes, kousen tot de knie en de staartjes.

Cyber/Industrial (370 x uitgekomen)

Bij deze stijl worden ook veel felle kleuren gebruikt. Deze stijl komt best veel voor en heeft een stoer uiterlijk. De kleuren die vooral worden gebruikt zijn zwart, roze, groen, paars en blauw. Kledingstukken worden vaak versierd met zilverkleurige gespen. Leren schoenen met grote gespen, soms met en soms zonder hakken en hoge platform schoenen worden ook veel gedragen. Net panty's en netshirts vormen vaak een vast onderdeel van de outfit, deze kledingstukken worden gecombineerd met rokken of broeken van gewatteerde stof. Ook worden fetish-achtige kledingstukken van lak/ pvc of rubber gedragen.

Fetisch (427 x uitgekomen)

Bij fetish gothic wordt vaak sexy kleding gedragen en er worden vaak rubber, pvc, lak en vinyl gebruikt in de kleding. Korsetten worden vaak gedragen maar ook jurken, rokken en accesoires worden in dezelfde soort stof gedragen. Qua schoenen worden vaak hoge laarzen met hoge hakken gedragen. De make up is vaak donker rond de ogen en de lippen. De kleding wordt ook vaak versierd met spikes, kettingen en studs.

Punk Gothic (1011 x uitgekomen)

Dit is een combinatie van Punk met Gothic kledingstukken. deze stijl lijkt wel een beetje op Fetisch maar is ook anders omdat hier meer verschillende kleuren in voorkomen. Vooral spikes en studs worden hierbij gedragen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (327)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?