Welk anime dier ben jij???

iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid(flower) duzz bij deze quizlet vind je die terug in een dier(cat)
(met plaatjes!!!!)

Mogelijke uitkomsten

SUPERRR schattig hondjeh (39 x uitgekomen)

jij bent een SUPER schttig hondje
je houd van mensen om je heen en bent echt een gezellig mens. Ook blijf je je vrienden trouw en beschermt ze waneer dat moet.
goed hoor!

konijntjezzachtig iets....xp (3 x uitgekomen)

jij lijkt heel schattig en je kan dan ook heel onschuldig zijn maar dat kan ook zo omslaan in een vrelelijk monster, jij hebt duzz 2 kanten. Probeer die duistere kant de baas te zijn en je te beheersen bij verschillende dingen.

kat... (18 x uitgekomen)

okay, jij bent een kat. Je bent goed in stiekeme dingen en bent ook best wel stoer maar soms een beetje dom. jij bent niet zo super goed in vrienden maken maar de vrienden die je krijgt(of al hebt) zijn super vrienden. jij bent ook een beetje ijdel maar dat hoort nou eenmaal bij jou.

wolf (40 x uitgekomen)

jij bent een wolf, stoer maar in de menselijke vorm toch soms stil. jij moet gelijk moorden om iemand te beschermen (of juist niet xD..) en houd er van om een wapen bij je te hebben. Ook houd je van een donkere nacht met de volle maan.

vosjeh *lieflieflieflieflief* (21 x uitgekomen)

jij bent echt super aardig en lief. ook ben je best wel speels. Je houd wel van een avontuur maar het moet niet te heftig worden. jij bent net als de hond een goede trouwe friend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?