Wat is jouw karakter?

Deze 10 vragen bepalen jouw karakter. Ben je supersociaal of kruip je liever in een hoekje? Doe deze quiz en je kom er achter!*
*WARNING: Heel oppervlakkig, neem dit niet al te serieus

Mogelijke uitkomsten

Avontuurlijk (27 x uitgekomen)

Gaan shoppen en bruinen op het strand, dat is niks voor jouw! Je trekt liever de stad in of gaat bergbeklimmen. Het enige wat telt is dat je je maar niet verveelt. Je bent avontuurlijk en dan is het waarschijnlijk dat je ook dapper bent en dat je niet al te vrienden hebt. Dat laatste is absoluut geen probleem want het zijn de beste vrienden die je je maar kunt voorstellen!

Optimistisch (38 x uitgekomen)

Jij bent (bijna) altijd vrolijk en optimistisch. Je ziet alles positief en bent het zonnetje in huis. Soms kan je een beetje druk zijn maar je kan je vrienden altijd opbeuren met je lieve woorden en goed humeur. Je hebt redelijk veel vrienden maar je hechte vriendengroep betekent het meeste voor jou.

Verlegen (58 x uitgekomen)

Je bent verlegen en teruggetrokken. Je hebt niet zoveel met mensen en daarom is het waarschijnlijk dat je boeken leest of op je computer speelt. Dat betekent niet dat je saai bent en geen vrienden hebt. Je beste vrienden betekenen veel voor jou en jullie maken altijd wel plezier. Het kan niet kwaad maar durf eens iets anders!

Sociaal (16 x uitgekomen)

Jij bent degene met dé contacten en gigantisch veel vrienden. Je bent populair en makkelijk in de omgang. Soms kan je echter overdrijven en dat kan zich tonen in arrogantie. En bedenk eens hoeveel van je zogenaamde vrienden gaat aan je ziekenhuisbed staan als je je been gebroken hebt?

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Duendes

    Optimistisch ^^

    7 jaar geleden
  • justdo1t

    Maar mijn vrienden zijn wel echt mn beste vrienden

    7 jaar geleden
  • justdo1t

    sociaal, de hele omschrijving klopt!

    7 jaar geleden
  • LittleLet

    Het kan soms afwijken van wat je bent maar mystic the wolf je zou normaal dan de meeste antwoorden als een sociale persoon beantwoordt hebben

    8 jaar geleden
  • hellwolfcosplay

    Sociaal ha nee niet echt was ik dat maar ik praat nooit met mensen en ik ben al helemaal niet populair
    Maar ik ben soms wel arrogant en kan soms overdrijven maar populair en sociaal ben ik niet xD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?