Welke Simpson-Personage ben jij???

Op welke simpson lijk jij? Ben je dom of slim, lelijk of mooi, sterk of zwak...
Je komt het allemaal te weten in deze quiz !!!

Mogelijke uitkomsten

Homer (10 x uitgekomen)

Homer is de vader van Maggie, Bart en Lisa en de man van Marge. Hij trekt zich niets aan van wat Marge zegt en doet niets samen met de kinderen. Hij zit de meeste tijd van de dag in het moe's café samen met barney.
Zijn favoriete biermerk is "duff-bier". Hij kan niet opschieten met Ned Flanders, zijn buurman.

Grampa (0 x uitgekomen)

Grampa is de vader van Homer ( Zo vader, zo zoon).
Hij krijgt vaak aanvallen en begint dan vanalles te vertellen in sneltempo! Hij gedraagt vaak zich kinderachtig en wilt veel aandacht.

Marge (5 x uitgekomen)

Je bent verstandig en je houdt je veel bezig met de aandacht van homer te trekken, homer luisterd nooit.
Je zit dag en nacht bezig om de kinderen op te voeden en eten voor te bereiden, je favoriete zoon of dorchter is Maggy, die luisterd tenminste altijd !!!

Bart (0 x uitgekomen)

Je bent een skater maar geen goede leerling. Je pest Lisa continu. Je bent goede maatjes met Milhouse en haalt de hele tijd kattekwaad uit. je skate ook graag in je nakie.

Lisa (1 x uitgekomen)

Lisa is de zus van Maggie en Bart. Ze probeert altijd het goede te doen, en het favoriete kindje van Marge te zijn. Ze probeert Bart de regels te leren, maar Bart trekt er zich niets van aan. Ze speelt Saxofoon en wilt altijd de beste punten op school hebben. Milhouse, het vriendje van Bart is hopeloos verliefd op Lisa.

Maggie (0 x uitgekomen)

Maggie is de zus van Bart en Lisa. Ze is de jongste van de drie. Ze zorgt niet voor problemen en brabbelt veel. Ze wilt zich altijd met alles bemoeien maar ze verstaan haar niet. Ze is verslaafd aan haar tutter.

Milhouse (0 x uitgekomen)

Milhouse is de beste vriend van Bart, milhouse is een "nerd" in tegenstelling tot bart, maar hij doet maar mee om op te vallen voor Lisa. Milhouse is smoorverliefd op Lisa, de zus van Bart. Milhouse zijn ouders ziji gescheiden. Hij woont bij zijn mama in Zuid-Springfield, zijn papa in Noord-Springfield

Apu Nahasapeemapetilon (0 x uitgekomen)

Apu is de uitbater van de Kwik-e-Markt, de supermarkt in springfield. Hij is een Indiër en is hindoe.
Hij heeft een vrouw en een 8-ling.
Hij heeft een heel zwaar leven omdat zijn vrouw niet werkt en hij verkoopt alleen spullen die vervallen zijn, allen homer koopt er, dat is zijn enige klant.

Moe (0 x uitgekomen)

Moe is de uitbater van een café in springfield.
Zijn 2 beste klanten zijn homer en barney.
Zij vechten voor het bier, Moe is een alleenstaande man met alleen zijn café als thuis.

Barney (0 x uitgekomen)

Barny is homer zijn "cafémakker". Ze zijn alletwee versaafd aan het bier, barney en homer zijn niet echt zo 'n goede vrienden. Ze hebben in de kwik-e-markt van Apu Nahasapeemapetilon al gevochten voor het laatste pak "duff-bier".

Ned Flanders (5 x uitgekomen)

Ned is de buurman van homer. Hij heeft 2 zonen: Rodd en Todd. Zijn vrouw is gestorven. Ze zijn heel Christelijk, ze gaan elke dag naar de kerk en koppelen alles aan God. Ned probeert vriendelijk te doen tegen Homer, maar homer lacht ned uit en stoeft met alles wat hij heeft.

Mr. Burns (2 x uitgekomen)

Mr.Burns is de rijkste man van springfield. Hij heeft altijd smerige ideëen. Hij heeft een kerncentrale die heel Springfield laat draaien, als hij geen stroom levert, is er geen stroom in Springfiend. Homer werkt in de fabriek van Mr.Burns. Je moet zien of je dat werken noemt...

Spiderpig (0 x uitgekomen)

Spiderpig is het varken van homer Simpson in De movie.
Homer loopt met Spiderpig over het plafond en zingt het beroemde spiderpig lied.

Itchy en Scratchy (0 x uitgekomen)

Het favoriete TV-Programma van Lisa, Bart en Maggie. Itchy en Scratchy moorden elkaar dan uit op grappige wijze. Itchy is de muis en Scratchy is de kat.
Itchy wint altijd en begint scratchy dan uit te lachen. Het is het enige TVprogramma samen met "het Springfield-Nieuws" dat op de TV in Springfield wordt gegeven.

Smithers (0 x uitgekomen)

Hij is de assistente van Mr. Burns (de slaaf). Hij moet altijd de problemen oplossen en ervoor zorgen dat er zo weinig mogelijk dingen fout lopen. Als er dan iets foutloopt haalt hij Homer erbij. Maar 1 klungel + nog een klungel = 2 KLUNGELS !

Patty en Selma Bouvier (25 x uitgekomen)

Dit zijn de zussen van Marge. Als Patty en Selma op bezoek komen moet alles "tip-top" in orde zijn.
Patty en Selma willlen dat alles er perfect uitziet!!!

Otto Mann (0 x uitgekomen)

Hij is de buschauffeur van de schoolbus. Hij is ook een goede vriend van Bart. Otto zit aan de drugs. Hij helpt Bart met zijn plannen de school te terroriseren.

Sideshow Bob (0 x uitgekomen)

Sideshow bob zit in de gevangenis door Bart zijn schuld. Hij is de grootste crimineel van de gevangenis en ontsnapt dikwijls. Hij heeft dan maar een missie: BART VERMOORDEN !!!

Krusty de clown (0 x uitgekomen)

Krusty de clown is de baas van een restaurant en van een kinderprogramma op TV. Zijn specialiteit is hamburgers maken die niemand lust, ook hijzelf niet !!!

Nelson (0 x uitgekomen)

Nelson is de grootste pestkop van heel springfield. Hij lacht iedereen uit met zijn legendarische "haha, haha". Hij is ook fysiek heel sterk en kan iedereen van de kinderen in Springfield te baas.

Dominee Loveloy (9 x uitgekomen)

Dominee Loveloy is de priester van de kerk in Springfield. Hij heeft al veel meegemaakt in de kerk (Schietpartijen, Fuiven, omkoping door Mr. Burns).
Zijn beste klant is Ned Flanders met zijn 2 zonen.

Agent Wiggum (0 x uitgekomen)

Agent Wiggum is de politieagent van Springfield. Hij is net als homer verslaafd aan donut's. Hij is meer in de donutshop dan hij aan het werk is. Hij durft eigenlijk niets maar dat durft hij niet toe te geven. hij heeft een zoon Ralph die zoals zijn vader eigenlijk een watje is.

Ralph Wiggum (13 x uitgekomen)

is het zoontje van Chief Wiggum. Hij zit bij Lisa Simpson in de klas. Ralph is erg "nerdy" en zit vaak met zijn vinger in zijn neus, hij is van alles bang, zelf van zeep (zie MOVIE). Hij is een evengroot watje als zijn vader.

Groundskeeper Willy (5 x uitgekomen)

Hij is de concierge van de school (de tuinman). Hij prrobeert de school ordelijk te houden, bart is een van zijn vijanden.Groundskeeper willy woont in een Hut achter de school waar Bart en co. grafitti op spoten.

Etna Krabappel (10 x uitgekomen)

Ze is lerares van de school in Springfield. Ze haat haar baas Seymour Skinner maar heeft er wel al wat Relatis met gehad. Haar grootste vijand is Lisa Simpson omdat Lisa meer weet dan zijzelf en ze nog veel van Lisa kan bijleren. De klas lacht haar dan uit. Ze wilt liefst zo veel mogelijk opvallen en er zo "sexy" mogelijk uitzien.

Principal Skinner (0 x uitgekomen)

Hij is de baas van de school.Hij is een oud-militair die nog bij zijn moeder woont die 'm flink onder de duim weet te houden. Vaak krijgt hij flashbacks naar zijn Vietnamtijd. Soms heeft hij een relatie met Edna Krabappel, Barts lerares. In een aflevering wordt duidelijk dat Armin Tamzarian de identiteit van een medesoldaat heeft overgenomen en zich Seymour Skinner heeft genoemd.
Zijn hobby tijdens de pauze's is Bart proberen te betrappen op spijbelen.

Snowball en Santa Little Helper (0 x uitgekomen)

Snowball is de naam van alle katers die de familie Simpson heeft gehad. Snowball I en Snowball II hebben een lange tijd bij de familie gewoond voor ze stierven. Snowball III en Snowball IV stierven in dezelfde aflevering, waarna Snowball V, een exacte kopie van Snowball II, zijn intrede deed. De familie besloot echter om Snowball V gewoon Snowball II te noemen, zodat op het einde van de aflevering alles weer zoals het oude was.
Santa Little Helperis de hond van de familie Simpson, en een gepensioneerde renhond.
Het zij de beste vrienden van Bart, lisa en maggie

Duffman (0 x uitgekomen)

DuffMan is de menselijke mascotte van de "Duffbrouwerij". Hij duikt vooral op in afleveringen waarin feestjes voorkomen. Zijn kenmerkende citaat is: "Duffman, oooh YEAH!" Een ander bekend citaat van hem is "Duffman can never die, only the actors who play him, Ooh Yeah!" Een van zijn andere uitspraken zijn: "Don't tell the kids that were with 3 DuffMan, It's delusion' (Vertel de kinderen niet dat we met z'n 3 zijn, het is verwarrend'). Zijn grote fans zijn Homer en Barney

Tod en Rod Flanders (0 x uitgekomen)

Tod en Rod Flanders zijn de zonen van Ned Flanders, de buurman van de Familie Simpson. Ze zijn heel Katholiek net zoals hun vader, Ned. Ze proberen de vriend van Bart te worden maar bart lacht hen dan uit voor hun "nerdigheid".

Comic Book Guy (0 x uitgekomen)

Comic Book Guy heeft een stripwinkel in Springfield.
Hij heeft niet zoveel bezoekers, dus daarom leest hij zijn strips maar zelf. In de Simpsons Movie zie je heel zijn stripcollectie. Zijn tweede hobby is bier drinken. Niet zoals Homer en Barney in Moe's Café maar alleen associaal in zijn stripwinkel.

Doctor Hibbert (0 x uitgekomen)

Hij is de dokter van Springfield. Zijn verslaving zijn lolly's en donuts. Door de donut's is hij bevriend geraakt met Homer simpson en zijn familie.Hij is vooral bekend om zijn constante lachbuien, die zelfs voorkomen tijdens operaties, begrafenissen en wanneer hij slecht nieuws moet vertellen. Hij is waarschijnlijk de verloren halfbroer van Bleeding Gums Murphy.

Blinky (0 x uitgekomen)

Blinky is een vis met drie ogen door het radioactieve afval (van de kerncentrale) in het water. Hij is ooit gevangen door Bart nabij de kerncentrale van Mr. Burns. Hij is dan de beste vriend van Bart gevonden die mee kattekwaad uithield als Milhouse Van Houten doodziek was.

Agnes Skinner (0 x uitgekomen)

Agnes Skinner De moeder van Seymour Skinner, later verwerpt ze Seymour Skinner en neemt Armin Tamzarian(later in een rechtszaak de naam Seymour Skinner gegeven)in huis : Zelf vindt ze Seymour een doetje dat niets aandurft. Zijzelf is dat zeker niet. Ze vecht regelmatig met Homer Simpson in de Serie.

Professor John Frink (0 x uitgekomen)

Professor John Frink is een professor. Hij heeft veel uitvindingen op zijn naam: tijdsmachine, teleporteringsapparaat, vliegtuig waar een hamster in past, doorzichtige computer, etc. Hij wordt ook wel 'de verstrooide professor genoemd'. zoals dat hij in de Movie een boormachiene had gemaakt die door de koepel kon boren. Maar uiteindelijk had hij hem net buiten de koepel neergezet...

Baby Gerald (0 x uitgekomen)

Baby Gerald is de geboren vijand van Maggie, omdat ze van dezelfde leeftijd zijn en Baby Gerald de zoon van Marge wil zijn, endus is hij jaloers op Maggie. Hij heeft al meerdere pogingen gedaan om Maggie te vermoorden maar het is hem nog steeds niet gelukt.

Lenny en Carl (0 x uitgekomen)

Lenny en Carl zijn Homer zijn collega's in de kerncentrale van Mr. Burns. Ze zijn even lui om te werken als homer en zijn ook verslaafd aan bier. Lenny en Carl zijn homo en zijn een van de beste vrienden van Homer !!

Dr. Riviera (0 x uitgekomen)

Dr. Riviera is de chirurg van springfield. Hij doet operaties tegen lage prijzen waarbij het vaak fout gaat. Hij heeft het al vaak aan de stok gehad met Homer Simpson. In de Movie krijgt Dr. Riviera helemaal op het einde een groot stuk metaal in zijn lijf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • PandoraXivy

    selma en patty (huil)

    ik wou spiderpig zijn (puh)

    1 decennium geleden
  • nummer0

    jappie THe Simpsons!!!



    xx

    katrijn

    1 decennium geleden
  • PurplePony

    Lisa :P

    1 decennium geleden
  • Jappe

    ZALIG !!!:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?