Heb jij het in je om moeder te worden?

Zijn baby's je lust en je leven, of hang je veel liever met je vrienden rond dan dat je op je broertje van twee past? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Absoluut! (14 x uitgekomen)

Jij kan niet wachten om mama te worden, en om met je kind te wandelen. Heel goed, maar je bent nu nog te jong voor kinderen, dus wacht er nog even mee, en geniet van het leven.

Misschien later... (19 x uitgekomen)

Jij weet het nog niet en dat is ook helemaal niet erg. Misschien wil je wel een gelukkig gezinsleven, maar een fantatisch leven in de spotlights lijkt je ook wel wat. Doe rustig aan, je hebt nog tijd genoeg om te beslissen!

Nee! (4 x uitgekomen)

Jou lijkt het helemaal niks, al die vieze stinkluiers! Er zit wel een leuk puntje aan, baby's zijn namelijk heel erg leuk en schattig. Ik probeer je niet over te halen hoor, maar misschien kan je er toch nog eens overnadenken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • BillLoverxxx

    mischien en dat klopt

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Misschien later. Het is te hopen!:)

    1 decennium geleden
  • Gotzeus

    Babies zijn IEW!
    Het zijn net van die enge wezentjes van mars ofzo en ze trekken altijd overal aan:S Ik haat babies ze zijn pas leuk als ze volwassen zijn;p

    1 decennium geleden
  • LostxHope

    NEE !
    MwhahahaxD Ik hoef idd geen kinderen.. Moet er niet aan denken om al die vieze rommel op de ruimen en later ongeveer als ze 15 ofso zijn;) Dan zijn het vervelende pubers.. Net als ik ^^

    Xx.

    1 decennium geleden
  • WorkOfArt

    nee!

    en bedankt XD

    ik ben 15 daar zit ik nog nie over na te denken

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?