Op welke onm-man val jij?

In elke serie zitten wel lekkere mannen, maar wie is voor jou nou die echte hunk?

Mogelijke uitkomsten

Marnix Klein (4 x uitgekomen)

Jij bent snel gecharmeerd van een man, deze Marnix krijgt de meisjes dan ook wel erg snel, maar pas op, hij is ook weer snel weg! Laat je niet te snel omkopen!!!

Ilyas Cabar (42 x uitgekomen)

Jij houdt van een lieve, zorgzame man, jij bent dan ook groot voorstander van vaste relaties! Deze Ilyas zal lang trouw aan je blijven, tot de dood jullie scheidt!!!

Joost van Walsum (61 x uitgekomen)

Jij valt op grappige mannen, als jullie samen zijn moet er altijd wat te lachen vallen, maar dat lachen kan jullie twee soms ook snel vergaan. Deze Joost zal je wel zeggen waar het op staat, maar het blijft een lieverd!!!

Sam Massini (28 x uitgekomen)

Een zorgzame man is echt iets voor jou! Iemand die je helpt als het nodig is en er altijd voor je is! Deze Sam zal je niet snel in de kou laten staan, hij zal je naar de zon toesturen!!!

Chris Vroman (7 x uitgekomen)

Jij houdt wel van wat avontuur! Met deze Chris kun je heel wat beleven, want hij heeft bakken met geld, vind je deze, toch wel achterbakse, man eigenlijk wel leuk, of gaat het alleen maar om dat geld?? Pas op dat je niet te gretig wordt! Geld maakt niet gelukkig, een ware liefde wel!!!

Junior Couwenberg (5 x uitgekomen)

Jij neemt een man voor het avontuur! Je weet dat hij slechte dingen heeft gedaan, en dat hij je waarschijnlijk snel zal dumpen, maar voor het even is het toch een lieve jongen. Deze Junior heeft soms wat snode plannetjes, maar gaat de laatste tijd toch de goede kant uit! Hij is stoer van buiten, maar zijn hartje wordt steeds kleiner!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • JackLove

    sascha visser oftewel sam massini

    1 decennium geleden
  • Yuka

    sam massini

    1 decennium geleden
  • THcheyenne

    lelijke mannen zeg... bill kaulitz vindt ik knap(H)

    1 decennium geleden
  • cassiej

    IEll hijs kk eng:o

    1 decennium geleden
  • T0KI0xH0TEL

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?