Wat is jouw favoriete feestdag??

DE paasdagen komen er weer aan, en... heb je er al zin in?? Duizenden (ja, misschien overdrijf ik een beetje)paaseitjes eten, maar vind jij het wel een leuk feest, of vier jij liever wat anders?? Test het hier! Wat is jouw favo feest?

Mogelijke uitkomsten

Pasen!! (50 x uitgekomen)

Jij bent een echte paasfanaat! Jij kunt wel het hele jaar door paaseitjes blijven eten! En als de paashaas is geweest, zoek jij met veel plezier en geduld zijn eieren, veel plezier!

Kerstmis (21 x uitgekomen)

Kerst is het helemaal voor jou! Gezellig met zijn allen rond de kerstboom liedjes zingen... Even geen ruzie en vrede op aarde! Jij kunt geen genoeg krijgen van kerstkransjes en versiert de boom met veel plezier! Succes he!

Sinterklaas (22 x uitgekomen)

Jij kijkt ieder jaar weer uit naar 5 december! Dat is jouw favoriete feest! Banketletters, chocoladeletters, suikerbeesten, marsepijn, pepernoten en nog veel meer zoetigheid, dat is waar jij dol op bent! Met spanning en gezelligheid pak jij je cadeautjes uit, vol verwachting klopt je hart...

Nieuwjaar (7 x uitgekomen)

Een nieuw jaar, een nieuw begin, dat vind jij maar al te fijn, even terugkijken op alle goede (en slechte) dingen van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar een fris nieuwjaar! Op oudjaarsavond doe jij niets liever dan vuurwerk afsteken en oliebollen gaan er bij jou in als pap! Wel zorgen dat er geen ongelukken gebeuren! Veel plezier!

Je verjaardag (7 x uitgekomen)

Eigenlijk vind jij alleen jezelf belangrijk, het liefste wat je doet is je pakjes uitpakken en taart eten, doe ook eens gezellig en klets wat met je vrienden en familie in plaats van gelijk met je cadeau's te gaan spelen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • lovesweet

    Ik vind m'n verjaardag het leukst,niet pasen.

    9 jaar geleden
  • Gorgeouslis

    Sinterklaas. yeah?

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    sinterklaas ***
    hij is wel geiwwl hoor

    1 decennium geleden
  • McGeek

    pasen >.< nee Ieroween is de leukste feestdag !!! x)

    1 decennium geleden
  • aapjee

    Sinterklaas (lol):P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?