Welk land past het best bij jou?

Je woont dan wel in Nederland, maar wil je dat eigenlijk wel? Zou je niet veel liever emigreren naar een ander land?? Ja?? Kj, zoek hier uit welk land dat dan is!!!

Mogelijke uitkomsten

Gewoon Nederland (50 x uitgekomen)

Jij wilt helemaal niet weg! Je hebt het hier wel goed zo! Je bent dik tevreden en zou ook niet zonder je vrienden en familie in Nederland kunnen!!!

Romantisch Frankrijk (31 x uitgekomen)

Nounou, jij vindt Nederland niets! Je vindt het hier veel te druk en te veel op elkaar gepropt, doe voor jou maar dat Frankrijk met mooie bergen, prachtige natuur en grote steden, waar je romantisch met je liefje op een terrasje kunt zitten! Jij houdt van l'amour!

Zonnig Spanje (16 x uitgekomen)

Jij houdt van zon, zee en strand! Het kan jou niet warm ge noeg zijn en jij bent elke dag als het kan aan de costa te vinden! Spanje is perfect voor jou!

Lollig Duitsland (17 x uitgekomen)

Voor het klimaat zou je niet naar Duitsland hoeven gaan, het is daar net Nederland, maar voor de lol is het zeker een aanrader! Jij houdt wel van gezelig met vrienden op een terrasje bier drinken en bratwurst eten! Feest vieren is het voor jou helemaal! En die taal heb je ook zo onder de knie!

Chic Groot-Brittanië (24 x uitgekomen)

Ja, jij houdt van luxe! In het sjieke Groot-Brittanië voel jij je helemaal thuis! Jij gaat in een bruisende stad als Londen wonen en jij neemt zo nu en dan wel die mooie dubbeldekker.

Gevaarlijk Israël (6 x uitgekomen)

Jij zoeket het wat verder van huis. Jij houdt van spanning en wil leven in een land waar je je leven niet zeker bent. Als er maar avontuur is, is jouw motto! Kijk je wel een betje uit in Israël?

Verborgen Bhutan (17 x uitgekomen)

Jij zou het liefst in de middle of nowhere willen wonen! Jij hebt het thuis nogal verpest en wil ergens wonen waar niemand je kent en waar je ook het liefst niemand tegen komt. Weet je niet waar Bhutan ligt?? Heel begrijpelijk...

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • xMISSSOCCER

    Duitsland..
    Nein danke x'D

    1 decennium geleden
  • BouMACHINE

    Nederland :|. Mijn lievelingslanden zijn duitsland en japan maarja n__n

    1 decennium geleden
  • meliswoody

    mijn lievelings land staat er niet bij maar met engeland ben ik heel erg te vreden:-D

    1 decennium geleden
  • MichelleB

    bhutan?-_-'
    eigelijk wil k wel naar de VS maar die staat der neit bij:(

    1 decennium geleden
  • 23bootje23

    ik bin gen pruuse...!!:S
    bolder is perfect
    (cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?