Dit hondenras is perfect voor jou

Ik heb echt geprobeert goeie vragen te bedenken:X

Mogelijke uitkomsten

Border Collie (25 x uitgekomen)

De Border Collie is een lieve hond die graag voor je wil werken. Hij werd oorspronkelijk gebruikt voor het schapendrijven. Het zijn intelligente en beweegelijke honden.

Duitse Herder (20 x uitgekomen)

De Duitse Herder is een intelligente, trouwe en werkwillege hond. Ze worden het meest gebruikt als werkhond.

Drentsche Patrijshond (11 x uitgekomen)

De Drent is een lieve, slimme hond. Ze zijn echter wel koppig en een jachthond, ze hebben dus een goede opvoeding nodig, anders zullen ze gewoon hun eigengang gaan... En achter vogels en konijnen aanzitten vinden ze natuulijk prachtig.

Golden Retriever (8 x uitgekomen)

De Golden Retriever werd/word gebruikt om geschoten wil te apporteren en vinden het dus ook geweldig om dingen uit het water voor je te halen of met een bal te spelen. Het zijn sociale, vriendelijke honden. Echt een gezinshond dus.

Flatcoated Retriever (10 x uitgekomen)

De Flatcoated Retriever is een vrolijke, vriendelijke hond. Ze zijn erg intelligent en leren snel. Het zijn jachthonden die gespecialiseerd zijn in het opzoeken en apporteren van (water)wild. Ze zijn dus ook dol op zwemmen en apporteren.

Grote Zwitserse Sennenhond (11 x uitgekomen)

Deze grote hond is kalm en evenwichtig. Ze zijn erg vriendelijk en goedaardig maar beschermt je wel. Ze hechten zich erg sterk aan hun baas en laten zich niet snel omkopen. Oorspronkelijke taak: Trekhond en Erfbewaaker.

Border Terrier (1 x uitgekomen)

Dit ras is heel erg slim, speel en levendig. Het zijn erg vrolijke hondjes. Ze houden erg van menselijk gezelschap. Oorsronkelijke taak: Jachthond, vooral op vossen.

Parson Jack Russel (7 x uitgekomen)

Deze honden zijn actief, beweegelijk en ondernemend. Ze hebben erg veel zelfvertrouwen en zijn vrij brutaal. Het zijn wel Terriers dus ZE MOETEN WEL ECHT OPGEVOED WORDEN, ook al zijn ze zo klein. Oorspronkelijke taak: Aanblaffen van vossen en Dassen, zodat ze het hol verlaten en bejaagd kunnen worden.

Skye Terrier (3 x uitgekomen)

Deze evenwichtige, waardige honden, beschikken over een groot aanpassings vermogen. Het zijn trouwe, aanhankelijk honden, maar ook erg moedig. Oorspronkelijke taak: Jachthond, onder andere op vos, Das en otter.

Bullmastiff (2 x uitgekomen)

Bullmastiffs hebben een evenwichtig karakter. Ze zijn niet snel ergens van onder de indruk en reageren overal rustig en bedaard op. Ze zijn moedig maar wel gevoelig voor stemmingen in huis. Ze beschermen hun gezin en hun spullen. Oorspronelijke taak:Jachtopzichters beschermen tegen stropers.

Kooikerhondje (15 x uitgekomen)

Deze intelligente, leergierige hondjes zijn sportief en moedig. Maar daarnaast ook erg gevoelig, ze hechten zic sterk aan hun baas. Oorsronkelijke taak: helpen lokken en vangen van eenden.

Teckel (3 x uitgekomen)

Teckels staan bekend om hun intelligentie, vindingrijkheid en slimheid. Het zijn niet de gehoorzaamste honden, ze zijn eigenzinnig op een haast komische manier. En ze zijn gek op graven. Oorspronkelijke taak: Jachthond voor zowel boven- als ondergronds wild.

Rottweiler (9 x uitgekomen)

Rottweilers zijn eerlijke, intelligente honden. Ze zijn heel erg trouw aan hun baas en de gezinsleden. Ze nemen hun taak als beschermer erg serieus. Ze zijn er moedig en kennen geen angst. Ze zijn rustig maar ook onvermoeibare werkers. Oorspronkelijke taak: Veedrijver, waak- en verdegings hond.

Sheltie (43 x uitgekomen)

Sheltie's zijn uiterst intelligente en slimme honden. Ze leren snel en zijn erg gehoorzaam. Ze zijn vrolijk, opgewekt en erg beweegelijk. Ze zijn trouw an hun baas gezins leden en erg aanhankelijk. Oorspronkelijk taak: schpenhoeder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • xLisaaxxn

    zwitsese sennenhond :)

    kheb zelf een perrorpresacanario hele fijne honden zijn dat!

    1 decennium geleden
  • DarkShadows

    border collie ^^

    1 decennium geleden
  • houseofnight

    border collie xD

    godver inge hoe weet jij zo tyfusveel over honden xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?