You're my family??

Nou dit is dus men eerste quiz op dit account. x)
Ehmm.. het gaat dus over n meisje dat te weten komt dat haar familie nogal gecomlpiceerd (of hoe je het ook schrijft!) in elkaar zit.
In de uitleg zal ik alles al een beetje uitleggen!!

X.

Mogelijke uitkomsten

WTF? (20 x uitgekomen)

Het meisje op de foto is Dakota Rose. (Scene model!) En zo zie je eruit in het verhaal. (lief van mij hé xp )

Je naam is "Emilie". Je ouders zijn gescheiden en je zus woont bij je vader.

Je komt net terug van het verjaardagsfeestje van een van je beste vriendinnen. En je moeder komt je halen van het station. Ze vraagt hoe het was, en je antwoord gewoon met:"leuk". Je hebt namelijk niet zo'n sterke band met haar, ze is er wel voor je, maar... haar veel over je leven vertellen doe je niet.
Je merkt dat er iets is, ze ziet er gespannen uit. en opeens zegt ze: "We hebben bezoek.". Jij: "had je dat niet eerder kunnen zeggen?... wie is er misschien?" Zij: "Een paar oude vrienden van me." Je merkt al dat je verder niets uit haar los zal krijgen, dus je doet ook geen moeite.
Thuis aangekomen, zitten er heel wat mensen in de tuin te wachten. Je ziet 3 jongens van 17/18jaar staan, 2 vrouwen van rond de 45, en 2 mannen van ongeveer 50jaar. Ook zie je je zus en vader staan. En je denkt: "wtf is dit hier?" en blijkbaar zag je dat goed aan je gezicht, want je zus lachte je uit.
Je ging naar haar en vroeg wat dit allemaal te betekenen heeft. Maar ze haalt haar schouders op en zei dat ze het niet wist.
Je had nog niet naar de anderen gekeken, maar nu keek je naar één van de jongens (Hij had redelijk lang, zwart haar en het was een beetje naar boven gezet, hij was ook groot en smal.) Je herkende hem meteen en ging naar hem toe. Je vroeg een beetje verlegen: "hey, zou het kunnen dat ik jou ken?" Hij: "ehm.. ik weet niet.." Jij *voorzichtig*: "...Galesiz?..." Hij: "Huh? Hoe weet jij mijn naam?" Jij *met een Big Smile*: Emilie, van netlog." Hij *nu ook met een lach op zijn gezicht*: "Heey, ik had al het gevoel dat ik je van ergens kende." En hij geeft je een knuffel. Je ouders staaren jullie wel erg raar aan, en daardoor moeten jullie lachen. Ondertussen heeft ook iedereen drinken gekregen. En neemt je moeder het woord, ze begint in het engels dus je kijkt haar even raar aan, maar ze zegt dat niet iedereen hier nederlands kan dus je stelt maar geen vragen.

*ik zet het wel in het nederlands want niet iedereen hier kan evengoed engels*
Moeder: "Ehm.. we zijn hier vandaag allemaal om één bepaalde reden..." Meer kwam er niet uit dus nam de vader van Galesiz het woord. "En die reden is om aan onze kinderen uit te legen hoe onze families in elkaar zitten." Jij, je zus, Galesiz, en de 2 andere jongens die je nog niet had bekeken keken hem aan van "what the hell zegt die man nu?". Hij keek even naar de grond en ging toen verder. "Het is moeilijk uit te leggen, maar... bij sommigen van jullie... zijn je ouders... niet je echte ouders..." *Je nam je zus (die naast je was komen staan) haar hand vast, uit schrik voor wat nog zou kunnen komen* Dan zegt de vrouw bij de 2 jongens opeens in gebrekkig engels: "Luc, kunnen we ter sprake komen? Dit is namelijk niet zo leuk voor de kinderen." Eén van de jongens zei iets in het duits tegen haar, dus je keek hem aan en... je adem stokte zowat... En toen je naar de jongen keek naast hem kreeg je bijna geen lucht meer. Dat waaren Bill en Tom Kaulitz die in je tuin stonden. Je kneep in je zus haar hand en vertelde het haar. Toen ze naar hen keek kneep ze je hand bijna fijn. Je moeder hield het niet meer en gooide alles er in één keer uit: "18jaar geleden was ik zwanger van Annelies. (Je zus dus!) En kreeg ik ook weer contact met Luc, hij is een oude klasgenoot van me. Toen hij me vertelde dat zijn vrouw Sabrina, onvruchtbaar was, heb ik vlak achter de geboorte van Annelies eicellen afgestaan aan haar. 9 maanden later was Galesiz geboren. Maar door één of andere reden (dat hebben de dokters nooit kunnen achterhalen) kon ik daarna niet meer zwanger worden. Dus hebben ik en Rudi (je vader) Emilie geadopteerd." Tom vroeg: " wat heeft dit met ons te maken?" En zijn moeder antwoorde: "Emilie is... je zusje,... Net voor ik van je vader zou scheiden werd ik opnieuw zwanger, maar ik wou geen abortus doen, dus heb ik haar afgestaan voor adoptie." Je staarde geschokeerd voor je uit, en moest even gaan zitten.
"Dus als ik het goed begrijp, is hij *wijst naar Galesiz* mijn broer. En is mijn zus.. nouja.. is ze de zus van Bill en Tom Kaulitz." Zegt Annelies. Sabrina: "inderdaad." Dat was het eerste dat ze gezegd had, en je keek haar verbaast aan. Ze had zo'n prachtige, zangerige stem.
Je vader legde zijn hand op je schouder, en vroeg of het ging. Maar je schudde zijn hand weg en zij: "...eh... weet ik nog niet..." Je stond op en zij dat je even alleen wou zijn en ging naar je kamer. Ondertussen ging de rest ruzie maaken. Z e wouden allemaal weten waarom ze dit nu pas te weten kwamen.
Na een 10min. was alles beneden uitgelegd, en kwam Galesiz naar jou kamer. Hij vroeg: "Gaat het?" Jij: "*sarcastich lachje* we're one Big Happy Family. Geen idee wat er fout zou kunnen zijn." Hij: *een beetje gekwetst* "Sorry hoor, kan ik er aan doen.. Ik was gewoon bezorgt." En hij wil weer weg gaan, maar je zegt: "Wacht even,... het is gewoon... ik heb al een paar keer aan men ouders gevraagd of ik geadopteerd ben, omdat mensen telkens zeggen dat ik en mijn zus niet op elkaar lijken, en mijn zus lijkt op mijn ouders en ik niet. Nu blijkt dat ze telkens gewoon hebben gelogen,... alsof het niets was... En mijn zus blijkt nu ook mijn zus niet te zijn... Ik bedoel ze hebben jou, mijn zus, en mij gewoon ons hele leven voorgelogen... Dat is niet niets hé?" Hij*weet niets meer te zeggen*: "...Daar had ik nog eens niet aan gedacht... Maar je hebt wel gelijk."
"Hiernet hebben we allemaal gevraagd waarom ze het nu pas zeggen. Wil je weten wat ze antwoorden?" Jij: "Uhu!" Hij: "Simone zocht onlangs contact met je ouders, omdat ze wou weten hoe het met je ging. No matter what, ze is je biologische moeder. En je 'moeder' wou ook al een tijd weeten hoe het met mij ging." Jij *Al lachend*: "Ze wouden met andere woorden weten of we krapuul waren geworden." Hij *Moet ook lachen*: "zo kan je het ook bekijken ja. ...Gaan we naar beneden?" Jij: "Uhu!" En jullie gaan al lachend naar beneden.
Iedereen blijft eten (BBQ). En Sabrina zegt: "Mensen, ik heb nog iets te zeggen. ...De 'volwassenen' onder ons hebben besloten dat we met zen allen één maand een beetje gaan rondreizen. Aangezien het grote vakantie is, (Dus niemand moet naar school) en nu iedereen alles weet over 'Onze Familie' kunnen we elkaar beter ineens leren kennen." Tom: "Maar wij hebben De Band,... wij hebben enkele maanden geen optredens zodat we ons kunnen concentreren op liedjes schrijven en die dingen, en dat gebeurt altijd met Heel de band." Simone: "Daar eb ik al lang voor gezorgd. Georg en Gustav gaan mee en er zijn een groot deel van de intervieuws gecanceld." Bill: "Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?" Simone: "Ik heb David kunnen overhalen met het feit dat de journalisten toch telkens dezelfde vragen stellen." Tom: "Go Mamma! En iedereen moest lachen.
Als 's avonds iedereen naar huis gaat, geef je iedereen een kus. Maar als Bil voor je komt staan, twijfel je, hij is je broer ja,... maar een dag geleden kwijlde je nog op posters van hem. Hij merkte dat je twijfelde en gaf je een super grote knuffel, en fluisterde in je oor: "Niet zo beschaamd zusje, ik ben ook maar een persoon." Tom had ook al door wat er was en gaf je ook een knuffel. Ondertussen was je al zo rood als een tomaat geworden.
's Avonds kreeg je nog van je moeder te horen dat jullie 3 dagen later zouden vertrekken. Maar dat vond je niet erg, in tegendeel, je vond het fantastisch. Je had nog niets specifiek gepland dus je moest ook niets afzeggen.


Laat plz plz plz weten wat je ervan vindt. Want ik heb echt GEEN idee wat andere ervan denken. Als ik goeie reacties krijg ga ik door,anders niet.
tot morgen!(of vanavond misschien nog)
X.

Galesiz! (0 x uitgekomen)

Hij op de foto is dus Galesiz!! ^_^

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • aliceistop

    SCHRIJF DAN EEN STORY KLOTE KUT MENSEN EN OOK NOG ZEGGE DAT HET GOED IS?

    1 decennium geleden
  • ZivaDavid

    Kan je asjeblieft please verder gaan

    1 decennium geleden
  • loveCRASH

    Héee!
    naturlich wil ik je verhaal lezen
    wat ik nu dus ook heb gedaan xD

    moooi idee,
    alhoewel ik de helft al weer ben vergeten.;p
    het komt er op neer dat haar zus niet haar zus is maar die van galesiz.
    en zij het zusje is van Tom&Bill kaulitz.

    Toch? :S


    idd,
    mooi verzonnen!

    kizzles!(l)

    1 decennium geleden
  • xxlovethxx

    heey keei goe :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?