Wie de laarzen kocht was een paar uur later dood...

opstel geschreven voor school..
de titel was gegeven en je moest er iets van maken..
goewd enjoy...

Mogelijke uitkomsten

these boots are made for walking and walk that's what they do.. (48 x uitgekomen)

Wie de laarzen kocht was een paar uur later dood…

Proloog: “Ik vervloek hen! Nooit willen ze mijn schoenen kopen, nooit!”krijste een oud vrouwtje. “ze zullen boeten, ze zullen sterven! Dit sprookje zal wreed zijn, wreder dan “de rode schoentjes”. Dood, dood, dood!!!

Het verhaal:

“Schat, ik heb nieuwe laarzen nodig!” klaagde een typische fashionista tegen haar beste vriendin. “nee ik heb vandaag geen zin om weer eens laarzen te gaan shoppen dat doen we de laatste tijd zo veel.” Kreeg ze als antwoord te horen. Dan ging ze maar alleen laarzen kopen zo simpel is dat. Na de bekende schoenenwinkels afgegaan te zijn, dwaalde ze af. In een klein steegje kreeg ze een winkel in het oog.
De winkel was haar nog nooit opgevallen en dat vond ze heel raar want in de etalage zag ze de mooiste laarzen die ze ooit had gezien.(Het waren torenhoge naaldhakken met flashy-roze tijgerprint). De winkel was klein, muf en donker, heel anders dan de andere neon-verlichte winkels waar ze een graag geziene gast was.”Hallo?” riep ze voorzichtig. Geen antwoord. “hallo?” Geen enkel geluid was hoorbaar behalve haar eigen onrustige ademhaling en snelle hartslag. Wat moest ze nu doen? Ze kon de laarzen toch niet laten staan. Alleen en niemand die hen wou dragen… ze trok haar eigen Guppi laarsjes uit en ruilde ze in voor de prachtige laarzen. “dat zit veel beter” bedacht ze zich met een glimlach. Ze legde nog wat klein geld op de toonbank en verliet het enge winkeltje.(Door haar overpeinzingen was het intussen al donker geworden). Ze wou nog even haar hond in het schoonheidssalon ophalen dus stapte ze fiks door. Toen ze het salon naderde viel het haar op dat ze houterig stapte en niet liep waar ze wou.” OK ,dit is niet grappig, waar is de verborgen camera?”vroeg ze luidop. De angst sloeg haar om het hart toen de schoenen haar richting steenweg droegen. Stapje voor stapje kwam ze dichterbij, en hoe hard ze haar best deed om de laarzen uit te krijgen of te vallen, het lukte haar niet. In het midden van de steenweg stopten de laarzen. Ze stond daar, gewoon bevroren. Een grote vrachtwagen raasde door de bocht en stevende recht op haar af. De man aan het stuur probeerde haar te ontwijken maar tevergeefs… onze fashionista was niet de enige. Na haar kwamen er nog velen die op onverklaarbare wijze dood werden gevonden. Een ongeluk beweerde iedereen. Wat niemand kan verklaren is: waarom droegen al deze meisje dezelfde laarzen?

.....-.-' (9 x uitgekomen)

never mind..

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • honkeponk

    jij kan egt goed schrijven! (:

    1 decennium geleden
  • NextDecember

    Cool

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Cool verhaal!!!
    Echt een hele originele manier om mensen te vermoorden!
    (dat meen ik echt)

    1 decennium geleden
  • gothicfairy

    woooooooooooow! echt heel goed!

    1 decennium geleden
  • Deathberry

    wow cool!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?