*7* not gonna get us [with CB]

omfg!!
Het spijt me zo dat 't zolang geduurt heeft v0or dat deze erop staat!!
Please Forgive me!?


xXx

Mogelijke uitkomsten

Film kijken mit..? the devil,with spongebob squarepants?^^Nee mit CB :D :D (20 x uitgekomen)

Maar ehm waar ik dus voor kwam hé:O,Komen jullie film kijken..? nou ligt eraan welke zegt kiro^^ "Underworld" Woaá, die chillig:O! roept Chaya uit xD 'neem aan dat da een ja is:O'Joa nah doh! grijnst Chaya:O Strify; woaá Chaya haal please die grijns weg :O welke grijns?:P Die ene die je nu opzet(A) Ja maar ik grijns niet, denk 'k :O:P Kiro: Je grijnst:O en net als Strify bevalt me die grijns ook niet:O Nou jah zeg! dan ehm dan aah gott ik weet nie:O Slim zeggen S&K tegelijk xD idd:P maar ehm jullie staan dus vlakbij ene meer en ehm ik ga dus maar niks doen:O Oki gelukkig maar want dan hoeven we nie aan de kant gaan xD zegt Kiro. En hij draait zich naar Strify die naar de v0llemaan kijkt:O En laat da nou net zo zijn dat ze net aan de rand van het meertje staan(A) Chaya rent erheen en duwt ze in 't water:P:P.. Heey!! ik dacht dat je niks zo doen! roept Kiro. Ja dat dacht jy,maar denken is nie goed voor jou lief schattig hoofdje(A)

~-~Ondertussen Shin pov~-~.

Gott waar blijven Chaya,Kiro&&'Strify nou dan? vraagt je:O Ehm geen idee:O Miss moet je een skijken:P:P zegt Yu die opkijkt terwijl hij Stac aan't francekissen was xD(Woaá nieuw woordje)
Naja zeg! waarom stop je! vraagt Stac die em mit puppyeyes aankijkt. Ehm omdat ik wat ging zeggen:P Maar ik zal me Prinses maar weer verder zoenen xD
Jeuzes! get a focking room! zeg je harder dan verwacht:O En je loopt naar buiten., Richting een meertje die vlakbij is want je ziet een gestalte helemaal dubbel lichen:P Zodra je bij het gestalte bent zie je dat 't Chaya is., En je laat haar schrikken o._Ô Ze schreeuwt 't uit en vergeet dat er een meertje voor haar ligt =.=' Dus z ligt nu in 't water. Omg! Shin waar was dat voor nodig! Nou ehm ik wou je laten schrikken, maar kon ik 't weten dat jy in 't water rent! :P:P Ja maar Ja maar :O Ze kan niet verder praten want Kiro duwt d'r al 't water uit waardoor ze schrok en weer uitgleed:O
Damn wat ben ik een kluns vandaag -,=' naja zeg! dn wil ik zo lief zijn dat ik je het water uithelp en dan val jy weer terug!xD Nja ik laat jullie maar zoek 't maar uit want ik ben binnen om die film te kijken!









En nu ben ik inspiloos xD
Bubyéé
En ikke reacties willen hebben!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ShinCupCake

    Lowl, maar ga verder hij is echt goed!!!!!!! (yeah) en je hebt een deeltje, tuurlijk vergeef ik je het.

    1 decennium geleden
  • MCRvampire

    OH MY FUCK
    Never Yu's princess
    (A)
    Maar voor jouw quiz heb ik het over ;)
    *Bedenkt zich dat 't Gee was xD*
    Snel verder!

    xX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?