ben jij een kampioen?

jij kent zeker de kampioenen wel jij kent ze wel maar weet jij ook bij wie je van hen past als je deze quiz doet weet je het meteen.

Mogelijke uitkomsten

markske (5 x uitgekomen)

je bent een lolbroek! het is tof om met jou om te gaan,met humor bereik je immers veel!let op dat je je niet achter de humor verschuilt: niets is zo misplaatst als een domme grap tijdens een serieus gesprek.

carmen (1 x uitgekomen)

jij houdt van aandacht en daar is helemaal niks mis mee. onthou wel dat je die aandacht niet moet zoeken door bv. te gaan roddelen: daar kwets je niet alleen de personen over wie je hebt mee, maar later, onrechtstreeks ook jezelf.

dimitri [DDT] (3 x uitgekomen)

let op: een beetje spaarzaam zijn is natuurljk oké, maar als je te gierig wordt, zullen vele vrienden afhaken. Geef ook eens rondje en verras je vrienden met een leuk cadeau als ze jarig zijn.

doortje (0 x uitgekomen)

jij bent een verlegen type en hey, daar is niks mis mee! de rust die je uitstraalt is zelfs positief voor je omgeving.let op dat, wanneer het erop aan komt, je voor jezelf kùnt én dùrft opkomen.

pascale (0 x uitgekomen)

wees niet altijd zo naïef, natuurlijk kunnen mensen veranderen, maar als ze je al vaak gekwetst hebben, heeft die miljoenste kans ook echt geen zin meer. probeer langs de andere kan ook niet altijd jaloers te zijn: het schaadt de mensen om je heen; niet iedereen is die twijfel waard...

boma (4 x uitgekomen)

niet alles draait om jou! let op dat je niet iedereen naar jou pijpen laat dansen. Misschien ben je wel invloedrijk, niet iedereen houdt van jou en al helemaal niet van je gedrag! het is wél leuk dat je je vrienden steunt, door dik en dun!

xavier (9 x uitgekomen)

jij blijft altijd geloven in het goede van de mensen en veel mensen bewonderen je hierom. let wel op: je vrienden weten dit en misschien kunnen ze je gaan gebruiken. Je blijft koel onder elke omstandigheid en dat is super.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • leenvw

    kei neige quizlet

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?